kgasiorowska 10.03.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Szukam taniej koparki lub spychacza do zdjecia humusu , oraz wykopania dolu pod fundamenty domu na dzialce w Duchnicach kolo Ozarowa Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 11.03.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Czesc, ja zamawiałem koparkę w Łomiankach w firmie Climax. Cena to 80 zł/h netto. Sprzęt mają niezły (Volvo), operator był rewelacyjny - nie było dla niego rzeczy niemożliwych. Tylko za dojazd też płacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 11.03.2007 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 wolalbym kogos kto za dojazd sobie nie policzy. Moze jest jeszcze ktos kto mi doradzi koparkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts