gorniak 07.06.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Drodzy forumowicze. Zwracam sie z uprzejma prosba o informacje odnosnie kosztow za robocizne. Chodzi mi dokladnie o cene za 1 roboczogodzine pracownika niewykwalifikowanego do pomocy przy montazu domku drewnianego. A.Ile moglby wynosic ten koszt, jezeli "wypozyczy" mi go firma budowlana, ktora bedzie za niego odpowiadala?B.Ile nalezaloby natomiast zaplacic pracownikowi, ktorego zaangazowalbym bezposrednio sam? Dziekuje z gory za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 07.06.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Myślę że rozsądną ceną jest około 4-5 zł za godzinę oczywiście na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 10.06.2003 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 A ja ze 6-7zl jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol3000 01.02.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam, to ile jemu zapłacisz to Twoja decyzja. Jeśli jest dobry i będziesz widział że to co robi ma ład i skład to zapłać wiecej, a jeśli jego podejście będzie olewcze / czyli np.tzw. przerwa na papierosa trwa godzinę i to często/ do pracy to niższa stawka lub ..... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts