szifek 10.03.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 WITAJCIE.POMYŚLAŁEM I POSTANOWIŁEM COŚ ZMIENIĆ W SWOIM ŻYCIU.RAZEM Z ŻONKĄ POSTANOWILIŚMY WYBUDOWAĆ DOMEK.POSZUKUJEMY DZIAŁKI W OKOLICACH ŁODZI,NAJLEPIEJ NOWOSOLNA,TEOLIN,MILESZKI.MOŻE COŚ KOMUŚ ODBIŁO SIĘ O USZY???DAJCIE ZNAĆ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Cześć! Jesteśmy na tym samym etapie i szukamy w tej samej okolicy Z takich sensownych cenowo (65zl/m) - z biura mediator w Nowosolnej, 1,5 km za granicą Łodzi. Jest dzielony grunt i tworzone osiedle domków. Nie widziałam tego, bo szukam czegoś przy lasku, ew z kilkoma chociaż drzewami a tam ponoć raczej pusto. Pozdrawiam ciepło i powodzenia w szukaniu! Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez *milek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts