niktspecjalny 17.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Dziękuję za usunięcie ordynarnego wpisu LS. Ktoś jednak pilnuje dobrych obyczajów, choć nie do końca... Wspomniana w linku strona nadal nie nadaje się do czytania. On mnie nie lubi i jakos tak dziwnie mówi.Czy Ty mu wybaczasz?Czy tylko tolerujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 17.03.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 On mnie nie lubi i jakos tak dziwnie mówi.Czy Ty mu wybaczasz?Czy tylko tolerujesz? O! To daje sie wyrapowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cos sie chyba zepsuło...Acha juz wiem to sprzedaw.....Sloneczko szkoda ,że Cie nie ma cos bym Ci powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 17.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 ..Acha juz wiem to sprzedaw..... Usilujesz cos powiedziec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Q=LS=RRMIpołaczcie sie w kupe bo sie pogubicie....tego szyfru marabuta nikt nie odczyta no chyba ,że sami zainteresowani.Dlaczego to robicie?dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 17.03.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Q=LS=RRMIpołaczcie sie w kupe bo sie pogubicie....tego szyfru marabuta nikt nie odczyta no chyba ,że sami zainteresowani.Dlaczego to robicie?dlaczego? O zesz . Czuje sie taki zdemaskowany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 drugiemu kop....sie udzieliła...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Q=LS=RRMIpołaczcie sie a kto bedzie placil alimenty? Wiesz co mam na mysli, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.03.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 drugiemu kop....sie udzieliła...... przynudzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts