Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki, mi też się podobają. Jutro wjeżdżają meble kuchenne trochę się denerwuję jak wyjdą. W poniedziałek wchodzi pan od paneli, w czwartek wjeżdzają drzwi. Moje dzieci zaczęły się pakować. Ale czy zdażymy?

Pozdrawiam

Bardzo dziękuję. Mimo dobrego tempa nie uda nam się wprowadzić na Święta czego bardzo żałuję. Jak trochę posprzątam w środku to zrobię nowe zdjęcia. Pozdrawiam

Witaj Sylwia :D

Trafiłam do Ciebie poprzez wątek o kominkach - gratuluję domku i szybkiej budowy :D

Mam do Ciebie pytanie o schody - czy mozesz mi powiedziec gdzie zamawialas i ile was one kosztowaly (mozesz oczywiscie wyslac na priva) ??? Poszukujemy własnie schodow ( musimy wreszcie zamówić :roll: ) a Twoje bardzo mi się podobają :D :D :D

Powodzenia w ostatnich szlifach w wykańczaniu domku !!!

Pozdrawiam

Meble wyszły super. Nie mogę zrobić zdjęć bo są oklejone i mało widoczne. Jestem zadowolona, że wybrałam jasny blat. Mój mąż chciał ciemny. Pozdrawiam
Witaj Sylwia :D

Trafiłam do Ciebie poprzez wątek o kominkach - gratuluję domku i szybkiej budowy :D

Mam do Ciebie pytanie o schody - czy mozesz mi powiedziec gdzie zamawialas i ile was one kosztowaly (mozesz oczywiscie wyslac na priva) ??? Poszukujemy własnie schodow ( musimy wreszcie zamówić :roll: ) a Twoje bardzo mi się podobają :D :D :D

Powodzenia w ostatnich szlifach w wykańczaniu domku !!!

Pozdrawiam

Sylwia, czy mogę prosić o odpowiedź?? :oops:

http://www.PopDarts.com/Comments/Special_Graphic_Glitters/Christmas_Cards/images/happy-holidays.gif

Wesolych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku.

Hej Sylwia!!!

Kurcze ale mamy podobne schody, w niedługo wkleję zdjęcia do swojego dziennika to zobaczysz, właśnie dzisiaj mi montują.

Dawaj zdjęcia kuchni, bo już chyba masz?

Pozdrawiam gorąco!!! Kiedy planujecie przeprowadzkę?

Witaj Sylwio. Przeprowadziliśmu się wczoraj. Jeszcze trochę na kartonach i dmuchanym materacu ale wszyscy są szczęśliwi. Czekamy na lustra do łazienek, nie mamy łóżka w sypialni-śpimy na materacu, brak firan (ale są już zamówione), oczywiście braki lamp. Wokół też mamy teren księżycowy ale nikomu to nie przeszkadza. Moje dzieci, kot i pies są zadowolone. Zdjęcia kuchni oczywiście prześlę ale muszę ze starego mieszkania przywieżć aparat. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku 2008.

Sylwio moje gratulacje z okazji przeprowadzki :D :D :D :D

Pamietam ten moment - jest niesamowity i długo się go pamięta.

Jak już ochłoniesz to skrobnij kilka zdań jak się mieszka.

Szcześliwego nowego roku

Ja również przyłączam się do gratulacji :)

Podczytywałam od początku Twój dziennik, ale teraz się ujawniam, bo sprowokowały mnie Twoje kafelki w łazience :lol:, te szarawe, z mozaiką, bardzo fajne są - możesz zdradzić jaki to producent?

• 2 weeks później...

Witam i gratuluje KORNELKI!!!

Efekt końcowy jest super. Mam nadzieje że nasz tez będzie udany i w sumie nie mozemy się tego doczekac choc mamy DOPIERO stan ZERO.

Mam wielką prośbę: czy moge prośic o zdjęcia pozostałych pomieszceeń?

Jestem równiez ciekaw waszych rozwiązań na poddaszu.

Zgóry dziekuje i zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku:)