SylviaW 07.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 to i ja z góry dziękuję widzę, że też nie możesz spać, ciekawe czy to taka globalna przypadłość ludzi żyjących budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 07.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Hej Sylwia!!!Widzę, że też zrobiliście okrągły filar. Kominy są zabójcze. U nas każdy robi wielkie oczy jak widzi te kominy. My mamy już elektryke położoną i alarm. Od poniedziałku zaczynamy tynki. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 07.07.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Zrobiliśmy okrągły filar, wyprostowaliśmy dach zupełnie i zrezygnowaliśmy z przypór. Mam nadzieję, że widać jeszcze Kornelię z Archipelagu. Piszesz, że zaczynacie tynki a macie już zrobioną instalację wod-kan? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 To tak jak my. Nie mamy tego jeszcze zrobionego. We wrześniu planujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 09.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Sylwia! Domek rośnie w oczach, aż miło wrócić po urlopie i zastać taaaki widok Czy już zamówiłaś okna, jestem bardzo ciekawa czy w końcu ze szprosami czy bez. U mnie w tym tygodniu będą pomiary i powinnam już wybrać ostateczną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 09.07.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj dzięki. Okna mam już zamówione złoty dąb-białe ale bez szprosów. Jeszcze nie wiem czy żałuję czy nie. To się okaże jak zamontuję. Niestety montaż musiałam przesunąć bo dekarz się spóźnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 19.07.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam,przegladam twoj dziennik, domek jest super ,jestem ciekawa aktualnych zdjec domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 19.07.2007 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dziękuję, nowe zdjęcia postaram się wstawić w poniedziałek wieczorem. Będą już deski na dachu i wstawione okna. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Sylwio, rewelacyjne tempo i ciekawy projekt Podziwiam, że udało Wam się tak dobrze przygotować budowę logistycznie! Życzę powodzenia w dalszych budowlanych zmaganiach...i świątecznego barszczyku..."na swoim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 24.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Sylwio,przeraziłam się gdy zobaczyłam ,że przez pomyłkę wpisałam post do Twojego dziennik a, całe szczęście zdążyłam go usunąć, uf... Sylwia, napisz jakie masz dalsze plany, co najpierw zamierzasz, po oknach elektryk? Ja usiłuję ułożyć jakiś realny harmonogram, ale mam trochę wątpliwości, teraz zajmujemy się chudziakiem, tarasem i czekamy na cieślę, a co dalej... chyba elektryk, po oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 28.07.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Dziekuje za zdjecia.......Ciekawi mnie bardzo twoj domek poniewaz ja tez buduje podobny,szczeze mowiac projekt jest indywidualny ale opierajacy sie na korneli.Jestem na etapie co,ale jeszcze mase pracy przed nami.,Pozdrawiam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 05.08.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Cześć Sylwia:) Mam pytanie:Ile poszlo wam cegiel na kominy i jaką dachówką kryliście, bo my z mężem mamy dylemat między nelskampem a brassem,choć są i tacy co doradzają nam blachodachówkę szwedzką jednak przy naszej kornelii to chyba strasznie dużo by się zmarnowalo. Śuper zdjęcia. Ja narazie się mogę ścigać po lotnisku(stropie)Od przyszlego tygodnia ruszamy dalej.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 17.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 ehhh, ja zaczalem dopiero w poniedzialek. kiedy was dogonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 17.08.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jasny gwint żeby caly dzien wieżć piasek na budowe to chyba tylko może pan_kurcze nie pamieta nazwiska ale w http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1960326#1960326 wpisze numer telefonu unikajcie tego piaskowca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 17.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 tak bywa, mnie dzisiaj wiezli 6 godzin beton z odleglosci 18 km! ale doczekalem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 22.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 tak bywa, mnie dzisiaj wiezli 6 godzin beton z odleglosci 18 km! ale doczekalem sie Masz już pomysl na poddasze? Będziesz je zagospodarowywal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 22.08.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ja w Korneli na górze robię dodatkową łazienkę, garderobę i duży pokój z małym wypoczynkiem, miejscem do pracy i biblioteczkę z wygodnym fotelem do czytania (open space). Jakie wy macie propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 23.08.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja planuję zrobić lazienkę nad lazienką, nad salonem+jadalnia + kuchnia powinny wyjśc dwa pokoje ze skosami ktore zamirzam zabudować szafami wnękowymi i wykorzystać w miarę możliwości tą powierzchnię, nie mam koncepcji co zrobić nad wiatrolapem może open space tutaj co myślicie ??Okno bedzie nad lukiem.Sylwia dzieki za pomysly, biblioteka tez mi sie marzy tym bardziej że jako belfer mam mnostwo książek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 23.08.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja w Korneli na górze robię dodatkową łazienkę, garderobę i duży pokój z małym wypoczynkiem, miejscem do pracy i biblioteczkę z wygodnym fotelem do czytania (open space). Jakie wy macie propozycje? A nie masz może nowych zdjęc daszku?Jesli tak to proszę powklejaj,czekam z niecierpliwośćią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 23.08.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Masz już pomysl na poddasze? Będziesz je zagospodarowywal?? pomysł jest od dawna - nie zagospodarowane. moze kiedys, jak dzieci podrosna to o tym pomyslimy. teraz nie ruszamy tego - wiec i schody beda chowane w suficie a w tym pomieszczeniu zrobimy garderobe z wejsciem na korytarz a nie na hol. jedyne co robimy z mysla na przyszlosc, to piony wodno-kanalizacyjne puscimy na gore i zaslepimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts