Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Sylwii i Rafała (KORNELIA)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Sylwio,przeraziłam się gdy zobaczyłam ,że przez pomyłkę wpisałam post do Twojego dziennik :x a, całe szczęście zdążyłam go usunąć, uf... :wink:

Sylwia, napisz jakie masz dalsze plany, co najpierw zamierzasz, po oknach elektryk?

Ja usiłuję ułożyć jakiś realny harmonogram, ale mam trochę wątpliwości, teraz zajmujemy się chudziakiem, tarasem i czekamy na cieślę, a co dalej... chyba elektryk, po oknach :p

Cześć Sylwia:)

Mam pytanie:Ile poszlo wam cegiel na kominy i jaką dachówką kryliście, bo my z mężem mamy dylemat między nelskampem a brassem,choć są i tacy co doradzają nam blachodachówkę szwedzką jednak przy naszej kornelii to chyba strasznie dużo by się zmarnowalo. Śuper zdjęcia. Ja narazie się mogę ścigać po lotnisku(stropie)Od przyszlego tygodnia ruszamy dalej.POzdrawiam :)

• 2 weeks później...
Ja planuję zrobić lazienkę nad lazienką, nad salonem+jadalnia + kuchnia powinny wyjśc dwa pokoje ze skosami ktore zamirzam zabudować szafami wnękowymi i wykorzystać w miarę możliwości tą powierzchnię, nie mam koncepcji co zrobić nad wiatrolapem może open space tutaj co myślicie ??Okno bedzie nad lukiem.Sylwia dzieki za pomysly, biblioteka tez mi sie marzy tym bardziej że jako belfer :D mam mnostwo książek :)

Ja w Korneli na górze robię dodatkową łazienkę, garderobę i duży pokój z małym wypoczynkiem, miejscem do pracy i biblioteczkę z wygodnym fotelem do czytania (open space). Jakie wy macie propozycje?
A nie masz może nowych zdjęc daszku?Jesli tak to proszę powklejaj,czekam z niecierpliwośćią :wink: Pozdrawiam

Masz już pomysl na poddasze? Będziesz je zagospodarowywal??

pomysł jest od dawna - nie zagospodarowane. moze kiedys, jak dzieci podrosna to o tym pomyslimy. teraz nie ruszamy tego - wiec i schody beda chowane w suficie a w tym pomieszczeniu zrobimy garderobe z wejsciem na korytarz a nie na hol. jedyne co robimy z mysla na przyszlosc, to piony wodno-kanalizacyjne puscimy na gore i zaslepimy