aga2302 31.08.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 No śliczny ten Sylwii Popieram:)Kiedy my doczekamy sie dachu cieśle nie mogą dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 01.09.2007 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witaj Sylwio, przeczytałam sobie Twój dzennik i pooglądałam zdjęcia i w związku z tym mam parę pytań Bardzo podoba mi się zestawienie kolorystyczne w Twoim domku (też mam miedziana dachówke creatona) i interesuje mnie jaki masz kolor okien i klinkieru na kominie. Bo to zestawineie u Ciebie bardzo mi sie podoba! I napisz jeszcze jaki planujesz kolor elewacji? pozdrawiam Dzięki. Dachówka Creatona miedziana, okna złoty dąb a klinkier na kominie nie pamiętam. Co do elewacji cały czas się zastanawiamy. Jakiś piasko-beż. Jeszcze dokładnie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 01.09.2007 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Aga 2302 jak tam egzaminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 01.09.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dziekuje jestem już na drugim roku.Zdalam i nawet porządnie nie opilam Mysle że zrobie to jak już bedziemy razem w trojke, bo za tydzien wybieramy sie do mojego męza.Wiem że maciunio wyslal ci zeskanowany projekt,przepraszam że nie dalam rady zalatwic szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 01.09.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Cieszę się, że zdałaś. Maciunio mi wysłał i jeszcze andrewp. Bardzo wszystkim dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 09.09.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Hej SylwiaMy zrobiliśmy 3 pomieszczenia na poddaszu(1 pokój rezerwowy, 2 garderoba,3 graciarnia) nawet dosyć spore wyszły. Teraz ocieplamy poddasze. Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 09.09.2007 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witaj ocieplaciw sami poddasze czy robi wam to jakaś firma. Jeżeli firma może macie jakąś wycenę? My skończyliśmy tynkować, musimy trochę odczekać i też chcemy zacząć ocieplać poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaGrzes 24.09.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Aga2302 Kornelia budowana z Max-a znajduje sie miejscowości Pełkinie k.Przeworska. Nad stropem (12cm) są dwa Max-y i płatew betonowa (chyba 16cm)- więc tak samo jak planujesz. Natomiast czy podnosić 1; 2 czy 3 pustaki i czy to nie zepsuje wyglądu zew. budynku to już pojęcie względne - my podnieśliśmy ściankę kolankową o 1,5BK przy stropie teriva (uważaliśmy że tak będzie optymalnie), chociaż przy 2BK Kornelia z zew. pewnie też by źle nie wyglądała. czy ta Kornelia znajduje sie przy głównej drodze? chętnie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewp 24.09.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 czy ta Kornelia znajduje sie przy głównej drodze? chętnie pooglądam Tak, po lewej stronie jadąc od Jarosławia w kierunku Wólki Pełkińskiej, 2-2,5km od szkoły w Pełkiniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 14.10.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Sylwia, czy możesz podać namiary na tynkarzy? (jeżeli byłaś z nich zadowolona ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 14.10.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Postaram się jutro. Chociaż teraz są w Mielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 05.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ale tu ciszaaaaa Pewno siedzicie na budowie My jesteśmy w trakcie krycia, kominy mi się bardzo podobają,Wybór dachowki padl na brassa brązową, wyniki krycia przedstawie na zdjeciach jak bedzie gotowe Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 05.11.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja faktycznie rano dzieci do szkoły, potem na chwilę na budowę do pracy, po dzieci i znowu na budowę. Ciemna noc i wracam do domu. Jestem już zmęczona. Zależy mi żeby wprowadzić się na Święta. Nie mam czasu pisać wolę wklejać zdjęcia. Mamy już zamontowany piec i ogrzewamy domek. Płytkarz kładzie płytki w łazience. Jest coraz bliżej ale jeszcze daleko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 17.11.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Mam już prawie skończną łazienkę. We wtorek montują mi kominek. Płytkarz rusza z podłogą. Musimy się spieszyć bo schody mają nam montować na koniec listopada. Jestem ciekawa co u innych Kornelowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 18.11.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Mam już prawie skończną łazienkę. We wtorek montują mi kominek. Płytkarz rusza z podłogą. Musimy się spieszyć bo schody mają nam montować na koniec listopada. Jestem ciekawa co u innych Kornelowiczów? Cześć Sylwia Masz może dodatkowe zdjęcia drzwi wejściowych??Jakie to są drzwi??Zostawiliście naswietlenie??Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 18.11.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Drzwi zamówiliśmy u Wiśniowskiego. Są oklejone od frontu złotym dębem od środka są białe. Mamy dwa naświetla boczne i górne. Sprawdzę czy mam inne zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Oglądnąłem sobie najnowsze zdjęcia Bardzo mi się podobają Wasze płytki. Widzę ,że są z połyskiem. Nie są zbyt gładkie? Nie ślizgacie się na nich? Widzę, że już rzeczywiście końcówka i niedługo przeprowadzka. Święta w dowym domu na pewno się udadzą . Trzymam kciuki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 03.12.2007 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dziękuję. Płytki są raczej bez połysku - gresowe. Nie ślizgamy się na nich. Mają różne formaty 45x45 30x30 15x30 15x15. Co do Świąt to bardzo bym chciała zdążyć. Proszę trzymaj mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dobra to zaciskam tak mocno że aż mam białe paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewp 04.12.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Cześć Sylwia, czy konsultowaliście z kimś temat wentylacji? Zauważyłem że macie ją wykonaną z wykorzystaniem specjalnych dachówek Durowent. Jaką rurę stosowaliście do wentylacji, czy została ona ocieplalona? Jaka jest skuteczność takiej wentylacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts