Rom 06.12.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Scjody piekne jak patrze na coś tak pięknego i moje nieobudowane betonowe brzydactwa to strasznie Wam zazdraszczam. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 06.12.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzięki, mi też się podobają. Jutro wjeżdżają meble kuchenne trochę się denerwuję jak wyjdą. W poniedziałek wchodzi pan od paneli, w czwartek wjeżdzają drzwi. Moje dzieci zaczęły się pakować. Ale czy zdażymy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 12.12.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 ale macie tempo prac.. gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 SylwiaBardzo czesto zagladam do Twojego dziennika i musze przyznac , ze bardzo sprawnie Wam to wszystko idzie. Dom naprawde piekny.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 12.12.2007 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Bardzo dziękuję. Mimo dobrego tempa nie uda nam się wprowadzić na Święta czego bardzo żałuję. Jak trochę posprzątam w środku to zrobię nowe zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.12.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witaj Sylwia Trafiłam do Ciebie poprzez wątek o kominkach - gratuluję domku i szybkiej budowy Mam do Ciebie pytanie o schody - czy mozesz mi powiedziec gdzie zamawialas i ile was one kosztowaly (mozesz oczywiscie wyslac na priva) ??? Poszukujemy własnie schodow ( musimy wreszcie zamówić ) a Twoje bardzo mi się podobają Powodzenia w ostatnich szlifach w wykańczaniu domku !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.12.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Rayzel ale fajnie że tutaj też jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.12.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Rom, jak mnie tu znalazłeś ?? Masz coś wspólnego z tym domem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.12.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Rom, jak mnie tu znalazłeś ?? Masz coś wspólnego z tym domem ? ja tu byłem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2007 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Sylwia Jak tam meble kuchenne , jak wyszly. Zadowolona jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 16.12.2007 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Meble wyszły super. Nie mogę zrobić zdjęć bo są oklejone i mało widoczne. Jestem zadowolona, że wybrałam jasny blat. Mój mąż chciał ciemny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witaj Sylwia Trafiłam do Ciebie poprzez wątek o kominkach - gratuluję domku i szybkiej budowy Mam do Ciebie pytanie o schody - czy mozesz mi powiedziec gdzie zamawialas i ile was one kosztowaly (mozesz oczywiscie wyslac na priva) ??? Poszukujemy własnie schodow ( musimy wreszcie zamówić ) a Twoje bardzo mi się podobają Powodzenia w ostatnich szlifach w wykańczaniu domku !!! Pozdrawiam Sylwia, czy mogę prosić o odpowiedź?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.PopDarts.com/Comments/Special_Graphic_Glitters/Christmas_Cards/images/happy-holidays.gif Wesolych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 28.12.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Hej Sylwia!!!Kurcze ale mamy podobne schody, w niedługo wkleję zdjęcia do swojego dziennika to zobaczysz, właśnie dzisiaj mi montują. Dawaj zdjęcia kuchni, bo już chyba masz? Pozdrawiam gorąco!!! Kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 30.12.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witaj Sylwio. Przeprowadziliśmu się wczoraj. Jeszcze trochę na kartonach i dmuchanym materacu ale wszyscy są szczęśliwi. Czekamy na lustra do łazienek, nie mamy łóżka w sypialni-śpimy na materacu, brak firan (ale są już zamówione), oczywiście braki lamp. Wokół też mamy teren księżycowy ale nikomu to nie przeszkadza. Moje dzieci, kot i pies są zadowolone. Zdjęcia kuchni oczywiście prześlę ale muszę ze starego mieszkania przywieżć aparat. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Sylwio moje gratulacje z okazji przeprowadzki Pamietam ten moment - jest niesamowity i długo się go pamięta. Jak już ochłoniesz to skrobnij kilka zdań jak się mieszka. Szcześliwego nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 30.12.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Ja również przyłączam się do gratulacji Podczytywałam od początku Twój dziennik, ale teraz się ujawniam, bo sprowokowały mnie Twoje kafelki w łazience , te szarawe, z mozaiką, bardzo fajne są - możesz zdradzić jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.12.2007 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 SylwiaJa rowniez gratuluje przeprowadzki i Zycze Wszyszystkiego Najlepszego w Nowym Domu i w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Sylwio z Poznania oglądnąłem najnowsze zdjęciw Twoim dzienniczku.Ale pieknie macie.I jak się mieszka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalwasowicz 14.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam i gratuluje KORNELKI!!!Efekt końcowy jest super. Mam nadzieje że nasz tez będzie udany i w sumie nie mozemy się tego doczekac choc mamy DOPIERO stan ZERO.Mam wielką prośbę: czy moge prośic o zdjęcia pozostałych pomieszceeń?Jestem równiez ciekaw waszych rozwiązań na poddaszu.Zgóry dziekuje i zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts