Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Sylwii i Rafała (KORNELIA)

Recommended Posts

Witam i gratuluje KORNELKI!!!

Efekt końcowy jest super. Mam nadzieje że nasz tez będzie udany i w sumie nie mozemy się tego doczekac choc mamy DOPIERO stan ZERO.

Mam wielką prośbę: czy moge prośic o zdjęcia pozostałych pomieszceeń?

Jestem równiez ciekaw waszych rozwiązań na poddaszu.

Zgóry dziekuje i zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku:)

Na poddaszu mamy przestrzeń otwartą. Wydzielona jest łazienka i garderóbka, ale na razie nie ma drzwi. Łazienkę zaczynamy w przyszłym tygodniu. Na dole jest jeszcze wc ale przeniesione w inne miejsce, kotłownia i garaż. Jak dorobię zdjęcia to wkleję. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sylwio z Poznania oglądnąłem najnowsze zdjęciw Twoim dzienniczku.

Ale pieknie macie.

I jak się mieszka???

Dzięki za miłe słowa, mieszka się super. Czekamy jeszcze na lustra, resztę szaf. Nie mamy zrobionej łazienki na poddaszu i drzwi do góry. Ale jest ok. Wszyscy jesteśmy szczęśliwi.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witam

Mam pytanie natury technicznej, a mianowicie czy jestes w stanie powiedziec na jakiej wysokosci na stropie wzgledem posadzki zostala zamontowana murlata? W projekcie mamy 20cm ale wydaje mi sie, ze u was jest to znacznie wyzej, inaczey nie wyszlo by takie poddasze-chyba ze sie myle:(

Dziekuje i pozdrawiam

Sylwio co do koloru to są farby z Flugera i mają określone numery. Sprawdzę jutro na wiaderkach i napiszę. W każdym razie kolor ścian w kuchni, salonie, korytarzu i naszej sypialni jest taki sam oprócz tej jednej ściany w salonie przy której stoi wypoczynek. Jest o kilka tonów ciemniejsza. Kolor jest z odcieni pomarańczowych. Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
Super! Domek wygląda bardzo ładnie, a szczególnie podoba mi się elewacja, bo jest w 'moich' kolorach. :)

Możesz napisać, jakie macie dachówki oraz tynk (producent/kolory)?

pozdrawiam ciepło,

Dziękuję, mi też się podoba.

Dachówka z firmy CREATON, kolor miedź

Tynk z firmy CAPAROL, kolor maroc 14 i 16 ( o ile dobrze pamiętam cyfry)

Pozdrawiam