Sylwia z Poznania 15.01.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam i gratuluje KORNELKI!!! Efekt końcowy jest super. Mam nadzieje że nasz tez będzie udany i w sumie nie mozemy się tego doczekac choc mamy DOPIERO stan ZERO. Mam wielką prośbę: czy moge prośic o zdjęcia pozostałych pomieszceeń? Jestem równiez ciekaw waszych rozwiązań na poddaszu. Zgóry dziekuje i zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku:) Na poddaszu mamy przestrzeń otwartą. Wydzielona jest łazienka i garderóbka, ale na razie nie ma drzwi. Łazienkę zaczynamy w przyszłym tygodniu. Na dole jest jeszcze wc ale przeniesione w inne miejsce, kotłownia i garaż. Jak dorobię zdjęcia to wkleję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 15.01.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Sylwio z Poznania oglądnąłem najnowsze zdjęciw Twoim dzienniczku. Ale pieknie macie. I jak się mieszka??? Dzięki za miłe słowa, mieszka się super. Czekamy jeszcze na lustra, resztę szaf. Nie mamy zrobionej łazienki na poddaszu i drzwi do góry. Ale jest ok. Wszyscy jesteśmy szczęśliwi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 sylwiaNaprawde bardzo ladnie. Ja tez poprosze o wiecej zdjec. Szafki w kuchni bardzo mi sie podobaja.Pomalutku wszystko sobie wykonczycie, najwazniejsze , ze juz mieszkacie i jestescie szczesliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalwasowicz 25.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 WitamMam pytanie natury technicznej, a mianowicie czy jestes w stanie powiedziec na jakiej wysokosci na stropie wzgledem posadzki zostala zamontowana murlata? W projekcie mamy 20cm ale wydaje mi sie, ze u was jest to znacznie wyzej, inaczey nie wyszlo by takie poddasze-chyba ze sie myle:(Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 26.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Hej Sylwia Powiedz mi prosze, jeżeli nie jest to tajemnica... jaki kolor scian macie w saloni i korytarzu? Nam niecały miesiąc został do przeprowadzki, masakra - tyle latania za pierdołami... Pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 26.01.2008 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Co do wysokości murłaty to dopytam kierownika budowy. Wiem,że w trakcie budowy zmieniliśmy kąt dachu z 28 na 32 stopnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 26.01.2008 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Sylwio co do koloru to są farby z Flugera i mają określone numery. Sprawdzę jutro na wiaderkach i napiszę. W każdym razie kolor ścian w kuchni, salonie, korytarzu i naszej sypialni jest taki sam oprócz tej jednej ściany w salonie przy której stoi wypoczynek. Jest o kilka tonów ciemniejsza. Kolor jest z odcieni pomarańczowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maj1983 01.02.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Sylwio, a ile miejsca zajmują twoje schody?usiłuję ustalic ile potrzebuję min. powieerzchni na wstawienie schodów w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 01.02.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witaj, cieszę się że podobają Ci się schody. Jaki wymiar Ciebie interesuje : wymiar otworu w stropie czy coś innego. NIe wiem jak Ci pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.02.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ale slicznie u Was, a w szczegolnosci podobaja mi sie lazienki OBYDWIE! No i tempo mieliscie straszne jesli patrze dobrze na daty w dzienniku to budowaliscie sie 9 msc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maj1983 02.02.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witaj, cieszę się że podobają Ci się schody. Jaki wymiar Ciebie interesuje : wymiar otworu w stropie czy coś innego. NIe wiem jak Ci pomóc. Pozdrawiam są super chodzi mi o szerokość (czyli oba biegi) i głębokość oraz ilość stopni (ew. wysokośc parteru) dużo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HANPIO 22.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witaj Sylwio, śliczny domek gratuluję. mam do Ciebie pytanie, czy pamietasz jaki masz gres w salonie ( firma, model )? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 22.02.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witaj i dziękuję. Znalazłam zdjęcie płytek z opisem. Firma Nova Bell Włochy. Gres nazywa się TDS Giallo. Płytki mamy w rozmiarach. Jestem z nich bardzo zadowolona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HANPIO 24.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dziękuję bardzo. Wydaje mi się, że ten gres jest podobny do gresu Nowej Gali Orientale, który planuję położyć w naszym domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Bardzo fajnie urządzony domek, śliczne łazienki. Gratuluję tempa budowy domku. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Wreszcie oficjalnie mam zakończoną budowę i mogę się meldować. Pozdrawiam wszystkich budujących. Gratuluję i ... proszę o aktualne fotki Łazienki masz śliczne, gres na parterze cudny, ależ u Ciebie ładnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 21.10.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dziękuję, u Ciebie też widzę prace postępują. Życzę wytrwałaości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Super! Domek wygląda bardzo ładnie, a szczególnie podoba mi się elewacja, bo jest w 'moich' kolorach. Możesz napisać, jakie macie dachówki oraz tynk (producent/kolory)? pozdrawiam ciepło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 16.11.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Super! Domek wygląda bardzo ładnie, a szczególnie podoba mi się elewacja, bo jest w 'moich' kolorach. Możesz napisać, jakie macie dachówki oraz tynk (producent/kolory)? pozdrawiam ciepło, Dziękuję, mi też się podoba. Dachówka z firmy CREATON, kolor miedź Tynk z firmy CAPAROL, kolor maroc 14 i 16 ( o ile dobrze pamiętam cyfry) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts