iwozelka 02.06.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 iwozelka, Ty juz tak kochanienka nie przesadzaj z tym tempem robot bo niedlugo bedzie Was przeprowadzka czekac Jakie schody zaplanowaliscie ?Tfu,Tfu przez lewe ramie ,żeby tego tempa nie zapeszyć A schody maja być proste,drewniane, bez podstopnic. Jak da radę łagodnie zakręcić to będą bez spocznika a jak nie to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.06.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 iwozelka...ty mnie nie .... wiesz co ...no normalnie tempo ..echhhhh i okna już są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.06.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 iwozelka...ty mnie nie .... wiesz co ...no normalnie tempo ..echhhhh i okna już są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.06.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 dlaczego trudno ja mam dwa spoczniki i w zyciu z nich nie zrezygnuje, chociaz stolarz ktory bedzie robil nowe schody koniecznie chcial mnie namowic zeby zmienic na zabiegowe. schody ze spocznikami sa wygodniejsze, no i mozna zawsze na spoczniku drabine normalnie postawic coby pajaki ze sciany klatkowej posciagac, nie mowiac o malowaniu ... no ale ja jestem juz starszawa osoba i takie wygodne rzeczy mnie pociagaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.06.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 dlaczego trudno ja mam dwa spoczniki i w zyciu z nich nie zrezygnuje, chociaz stolarz ktory bedzie robil nowe schody koniecznie chcial mnie namowic zeby zmienic na zabiegowe. schody ze spocznikami sa wygodniejsze, no i mozna zawsze na spoczniku drabine normalnie postawic coby pajaki ze sciany klatkowej posciagac, nie mowiac o malowaniu ... no ale ja jestem juz starszawa osoba i takie wygodne rzeczy mnie pociagaja Moze masz racje z tymi schodami, zobaczymy a co do latek to też mam swoje jak można sie domyslić z tytułu dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.06.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 jakbym oglądała przyspieszony film - ledwo fundamenty już okna i drzwi. Na moją ekipę złego słowa nie mogę powiedzieć - jak robią to do oporu. Ale porzebują potem złapać oddech. Ze względu na finanse, taki rytm prac też mi odpowiada. Mam pytanie do zdjęcia z 24 kwietnia - czym zamarkowany jest wlot kominka? Jeśli pomarańczowe i okrągłe - kawałek rury kanalizacyjnej? PS. Kanalizację gmina położy jeszcze w tym roku. Tak im wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.06.2007 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 jakbym oglądała przyspieszony film - ledwo fundamenty już okna i drzwi. Na moją ekipę złego słowa nie mogę powiedzieć - jak robią to do oporu. Ale porzebują potem złapać oddech. Ze względu na finanse, taki rytm prac też mi odpowiada. Mam pytanie do zdjęcia z 24 kwietnia - czym zamarkowany jest wlot kominka? Jeśli pomarańczowe i okrągłe - kawałek rury kanalizacyjnej? PS. Kanalizację gmina położy jeszcze w tym roku. Tak im wyszło.Wlot nie jest zamarkowany to jest komin z wkładem ceramicznym w kolorze pomarańczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.06.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Dzięki za odpowiedź. Do budowy kominów mam jeszcze chwilkę. Teraz kombinuję co zrobić z oknami. W projekcie mam dość duże, co mi ogólnie nie przeszkadza - poza kuchnią. Parapet wypadnie za nisko w stosunku do optymalnej wysokości szafeki. Zabawne, że planując każdą najdrobniejszą zmianę trzeba analizować wszystkie kroki do przodu - to się nawet nazywa: analiza ryzyka! Ja mam duże ryzyko w kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 hihi kuchnia podwyzszonego ryzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.06.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 iwozelka a masz dylatację komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.06.2007 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 U mnie juz klamka zapadła, musiałam instalatorom określić gdzie gniazda do lodówki i kuchenki, gdzie będzie stała zmywarka a gdzie zlew teraz juz nawet nie myślę czy moje pomysły są dobre czy złe finito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.06.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 iwozelka a masz dylatację komina? Fachmani mówili że wszystko jest zrobione zgodnie ze sztuką muszę im wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Postępy prac wspaniałe, naprawdę podziwiam! Gratulacje! I dach masz... a wszyscy teraz nie mogą dachówek załatwić, a Wam się udało. Super! I bardzo mądrze z tymi materiałami z Niemiec. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 04.06.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ALE ZASÓWACIE ! Gratuluję aby tak dalej szybko szło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.06.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 brawo ,gratulacje , idziecie jak burza,fachmani spoko,kiedy przeprowadzka , bo chyba prędzej niż dalej pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 06.06.2007 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 brawo ,gratulacje , idziecie jak burza,fachmani spoko,kiedy przeprowadzka , bo chyba prędzej niż dalej pozdrowieniamam nadzieję że prędzej niż dalej, ale moja chatka przy Twojej to jak uboga krewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.06.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A ja bym sie chciała dowiedzieć co to za drzwi zewnetrzne, jakie , kolor i gdzie kupione -szukam podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.06.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A zapomniałam cytrynówka to mój ulubiony -żeby nie powodzieć jedyny prawie napój alkoholowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 08.06.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 bez komentarza jestem pełen podziwu! widzę że i u Ciebie fotosik szwankuje! pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a w onecie? może tam dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts