Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do- Po srebrnym weselu...

Recommended Posts

A ja bym sie chciała dowiedzieć co to za drzwi zewnetrzne, jakie , kolor i gdzie kupione -szukam podobnych.
Okna i drzwi zamawiałam w firmie TOP-Plast w Lubaniu. Drzwi są z PCV, mają kolor złoty dąb a okucia WINHAUS :D zupełnie przyzwoite a ciężkie jak cholera :evil: Cieszę sie że Ci cytrynówka podchodzi :wink:

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Iwozelka,

Czy ty spać nie możesz??? Post o takiej godzinie??? :wink: To pewnie z nadmiaru wrażeń z powodu tempa budowy :D Ja tylko zaglądam i podziwiam jak to super przygotowaliście!!! Z organizacji i zarządzania piątka z plusem!!! upss, sorry teraz są szóstki - więc szóstka z plusem!!!

Właśnie z zarządzania pisałam pracę, więc może studia to nie były stracone lata :D :D

Witaj Iwozelko. Jestem pod wrażeniem tempa w jakim rośnie Twój domek. Też należę do tych "starszawych" i co niektórzy znajomi w głowę się pukają słysząc o naszym pomyśle na budowanie, ale mam to w nosie. Mając takie przykłady, jak Twój m.in. wiem, że warto. :p

I małe pytanko, czy mogę prosić o dokłądny adres strony Draivida, nie mogę ich odnaleźć.

Pozdrawiam i gratuluję.

Witaj Iwozelko. Jestem pod wrażeniem tempa w jakim rośnie Twój domek. Też należę do tych "starszawych" i co niektórzy znajomi w głowę się pukają słysząc o naszym pomyśle na budowanie, ale mam to w nosie. Mając takie przykłady, jak Twój m.in. wiem, że warto. :p

I małe pytanko, czy mogę prosić o dokłądny adres strony Draivida, nie mogę ich odnaleźć.

Pozdrawiam i gratuluję.

Nie wiem jaka jest strona Drivida, wiem że materiał sprowadzony jest z Wrocławia, to ponoć amerykańska technologia :evil:nic więcej nie wiem :o znajomi mi polecili ten tynk więc zrobiłam :-? a jaki bedzie za pare lat to sie okaże :cry:

Hej! no, no niedługo przeprowadzka....ale mam pytanko....widzę, że najpierw ociepliłaś dom z zewnątrz, a dopiero teraz zrobisz tynki w środku....nie obawiasz się wilgoci w domu?...myślisz, że tynki odparują na czas przeprowadzki...pytam bo też mieliśmy taki ,ale odradzana nam.pozdro.u.

Hej! no, no niedługo przeprowadzka....ale mam pytanko....widzę, że najpierw ociepliłaś dom z zewnątrz, a dopiero teraz zrobisz tynki w środku....nie obawiasz się wilgoci w domu?...myślisz, że tynki odparują na czas przeprowadzki...pytam bo też mieliśmy taki ,ale odradzana nam.pozdro.u.
Tez miałam takie wątpliwości, ale poradziłam sie kilku osób i powiedziano mi że przy tynkach gipsowych (przy dobrej pogodzie schną w dwa tygodnie), aurze letniej i dbaniu o wietrzenie nie mam się czym martwić :o mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze :p

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...