iwozelka 09.06.2007 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 A ja bym sie chciała dowiedzieć co to za drzwi zewnetrzne, jakie , kolor i gdzie kupione -szukam podobnych.Okna i drzwi zamawiałam w firmie TOP-Plast w Lubaniu. Drzwi są z PCV, mają kolor złoty dąb a okucia WINHAUS zupełnie przyzwoite a ciężkie jak cholera Cieszę sie że Ci cytrynówka podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 09.06.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Iwozelka, Czy ty spać nie możesz??? Post o takiej godzinie??? To pewnie z nadmiaru wrażeń z powodu tempa budowy Ja tylko zaglądam i podziwiam jak to super przygotowaliście!!! Z organizacji i zarządzania piątka z plusem!!! upss, sorry teraz są szóstki - więc szóstka z plusem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 09.06.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Iwozelka, Czy ty spać nie możesz??? Post o takiej godzinie??? To pewnie z nadmiaru wrażeń z powodu tempa budowy Ja tylko zaglądam i podziwiam jak to super przygotowaliście!!! Z organizacji i zarządzania piątka z plusem!!! upss, sorry teraz są szóstki - więc szóstka z plusem!!!Właśnie z zarządzania pisałam pracę, więc może studia to nie były stracone lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.06.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Są tacy co uważają, że były to lata najlepsze Ja nie posuwam sie tak daleko, ale na pewno nie były to stracone lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 16.06.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Bardzo ladny kolor elewacji, super! Mozesz zdradzic jak sie nazywa?A props, my tez jestesmy po srebrnym weselu i budujemy ale troche wolniej. U was prace ida jak burza!! Gratulacje, bardzo ladny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.06.2007 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Bardzo ladny kolor elewacji, super! Mozesz zdradzic jak sie nazywa? A props, my tez jestesmy po srebrnym weselu i budujemy ale troche wolniej. U was prace ida jak burza!! Gratulacje, bardzo ladny domek! Nie pamietam numeru koloru , ale tynk jest akrylowy z Draividu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.06.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 to kiedy przeprowadzka ...no i kiedy ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.06.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 to kiedy przeprowadzka ...no i kiedy ślub Moja duża dziewczynka, wychodzi za mąż w pażdzierniku i do tego czasu chcę się przeprowadzić, żeby młodym zostawić mieszkanie takiego mam plana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.06.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 iwo, widze ze masz dosyc "intensywny" karamelowy kolorek na czesci elewacji, nie wiesz przypadkiem czy ten Draivid ma w swoich kolorach malinowy ? ale taki bardzo intensywny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.06.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 iwo, widze ze masz dosyc "intensywny" karamelowy kolorek na czesci elewacji, nie wiesz przypadkiem czy ten Draivid ma w swoich kolorach malinowy ? ale taki bardzo intensywny...Maja taka palete barw ze oczopląsu mozna dostać coś wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witaj Iwozelko. Jestem pod wrażeniem tempa w jakim rośnie Twój domek. Też należę do tych "starszawych" i co niektórzy znajomi w głowę się pukają słysząc o naszym pomyśle na budowanie, ale mam to w nosie. Mając takie przykłady, jak Twój m.in. wiem, że warto. I małe pytanko, czy mogę prosić o dokłądny adres strony Draivida, nie mogę ich odnaleźć. Pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.06.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witaj Iwozelko. Jestem pod wrażeniem tempa w jakim rośnie Twój domek. Też należę do tych "starszawych" i co niektórzy znajomi w głowę się pukają słysząc o naszym pomyśle na budowanie, ale mam to w nosie. Mając takie przykłady, jak Twój m.in. wiem, że warto. I małe pytanko, czy mogę prosić o dokłądny adres strony Draivida, nie mogę ich odnaleźć. Pozdrawiam i gratuluję.Nie wiem jaka jest strona Drivida, wiem że materiał sprowadzony jest z Wrocławia, to ponoć amerykańska technologia :evil:nic więcej nie wiem znajomi mi polecili ten tynk więc zrobiłam a jaki bedzie za pare lat to sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Bardzo dziękuję. Namierzę go może w sklepie. Pozdrawiam i jeszcze raz gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witaj Iwozelko Domek bez tego "ażurowego" ubranka bardzo ładnie się prezentuje. Teraz pozostaje tylko czekać na galerię zdjęć z "wykończeniówki",ale przy takim tempie to już pewnie niedługo . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 21.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Hej! no, no niedługo przeprowadzka....ale mam pytanko....widzę, że najpierw ociepliłaś dom z zewnątrz, a dopiero teraz zrobisz tynki w środku....nie obawiasz się wilgoci w domu?...myślisz, że tynki odparują na czas przeprowadzki...pytam bo też mieliśmy taki ,ale odradzana nam.pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 21.06.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Hej! no, no niedługo przeprowadzka....ale mam pytanko....widzę, że najpierw ociepliłaś dom z zewnątrz, a dopiero teraz zrobisz tynki w środku....nie obawiasz się wilgoci w domu?...myślisz, że tynki odparują na czas przeprowadzki...pytam bo też mieliśmy taki ,ale odradzana nam.pozdro.u.Tez miałam takie wątpliwości, ale poradziłam sie kilku osób i powiedziano mi że przy tynkach gipsowych (przy dobrej pogodzie schną w dwa tygodnie), aurze letniej i dbaniu o wietrzenie nie mam się czym martwić mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.06.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 [...] aurze letniej i dbaniu o wietrzenie [...] z naciskiem na wietrzenie. Przeprowadzka w październiku? Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 iwozelka żyjesz? a może mieszkasz już? w takim tempie nie zdziwiłabym sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 27.07.2007 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 iwozelka żyjesz? a może mieszkasz już? w takim tempie nie zdziwiłabym sie Żyju, żyju ale cóż to za życie, kurna ale już jest okij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 no my też w przyszłym tyg będziemy układać założyć ochraniacze? tynki też u nas schną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts