iwozelka 27.07.2007 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 no my też w przyszłym tyg będziemy układać założyć ochraniacze? tynki też u nas schną Załóż koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.08.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 no my też w przyszłym tyg będziemy układać założyć ochraniacze? tynki też u nas schną Załóż koniecznie o matko Iwozelka my jesteśmy już po wylewkach, na sam widok folii i styropianu robi nam się niedobrze bleeeee a ty to pewnie już mieszkasz? a gdzie są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 noooo wreszcie co tak długo? ja jestem w komentarzach umieszczona a co do widokówz budowy to nieźle ale przyzwyczaiłyśmy się do tego , że wszystko leci szybko a wykończeniówka niestety ale tak szybko nie leci Jesteś i tak daleko przede mną, super , że masz już syfity...zazdroszczę ci . A wesele to kiedy dokładnie? będe trzymała kciuki za piękną pogodę . Kotek suuuper też będę miała...a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 wesele weselem, ale czy wszędzie pod styropian dawałaś folię? Po zdjęciach zorientować się nie można, ale raz widać styro na wylewce bez folii innym razem tylko folię. A tak poważnie - bardzo się cieszę, że idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 super pokazałaś się pomieszkujecie już w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 wesele weselem, ale czy wszędzie pod styropian dawałaś folię? Po zdjęciach zorientować się nie można, ale raz widać styro na wylewce bez folii innym razem tylko folię. . my ms dawaliśmy wszędzie folię,,,jeśli mogę ja odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 23.10.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 super pokazałaś się pomieszkujecie już w domku? Jeszcze nie ale moze niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no to fajnie macie ja tylko pomarzyć mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ale suuper wyglądają i jak piękna pogoda była ...no ba przecież trzymałam kciuki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 23.10.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Dobrze że ich widziałaś bo ja miałam wkleić w Twoich komentarzach ale cos mi sie popie......o, i usunęłam ale Ty jesteś szybki BIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Na scyńści na zdrowiena to Boże NarodzyniCobyście byli zdrowi weselijako w niebie janieliCobyście mieli pełno gościjako na gałonzce łościCobyście mieli pełne łobory pełne pudłacoby wom gospodyni przy piecu nie schudłaCoby sie Wom darzyło kopiłodyślem do stodoły łobruciłoTak Wom Boze dejHEJ HEJ HEJ http://img91.imageshack.us/img91/9103/thumb5501crazyfrogxmasoef3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.12.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Iwozelka!!!! Niech ta gwiazda betlejemska, która wschodzi tuż o zmroku da Ci szczęście i pomyślność w nadchodzącym nowym roku. http://digilander.libero.it/blogdinatale/sfondi%20di%20natale/patty1118carols34.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.12.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Niech te święta Bożego Narodzeniaprzyniosą nam wiele radości,Niech uśmiech zagości w domach,Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,Niech samotność odejdzie w niepamięć,Niech zima otula nas białym puchem,jak ciepły koc przy kominku,Niech bieluteńkie gwiazdeczkiskrzypią wesoło pod naszymi butamina wieczornym spacerze.Niech dobry Bóg namalujeszczęście na naszych twarzach,Niech miłość dotyka nas delikatnie,lecz bez ustanku,Niech marzenia płyną wysoko w góręi spełniają się... ____________/\___________< o >_____________\/___________/___\__________/o_<>\_________/__o____\________/_____o___\_______/___<>__o__\______/__________o__\_____/__<>_____o____\____/________o_______\___/_______o___<>____\__/__<>__o____________\_/______o______________\/_____o________<>______\___________|__| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.12.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu iść na spacer gdzieś do lasu? Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski? Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju? Ważne, aby w te święta, Był ktoś, kto o nas pamięta. http://digilander.libero.it/blogdinatale/babbi%20natale%20collescion/e8624592.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts