basia37 11.03.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 MG Projekt http://www.mgprojekt.com.pl/domki/rubin/index.phpJest cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 11.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Cudowna to trzeba mieć ilość kasy, żeby go wybudować...Szczególnie realizacja dachu zapewne będzie "cudownie" tania... No i cóż - kilo skosów na poddaszu, co nie jest zbyt funkcjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 11.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 To chyba przedstawicielka biura autorskiego przemówiła w sprawie tego projektu w celu reklamy..... takich "cudnych" projektów jest aktualnie na kopy... już się rzygać chce A wszystkie takie same... a przecież dom powinien mieć to "coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia37 11.03.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No to pięknie!! Same "miłe" słowa A ja myślałam że coś fajnego znalazłam z antresolą , z pięknym tarasem Cóż może macie racje Sama szukałam czegoś innego niż Dworek ale to bardzo trudne a mam czas do piątku. Wnętrze wydaje się być dość fajne Może ktoś ma projekt mojego życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia37 13.03.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plmocem 18.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 http://www.gmistudio.pl/projekty_nowoczesne.html zobacz to mi sie bardzo podobaja domy "nowoczesne" a to jedyne namiastka w polskim wykonaniu jak sie spodoba styl wysle wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 28.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 To chyba przedstawicielka biura autorskiego przemówiła w sprawie tego projektu w celu reklamy..... takich "cudnych" projektów jest aktualnie na kopy... już się rzygać chce A wszystkie takie same... a przecież dom powinien mieć to "coś" Ciekawa jestem czy Twój dom ma to "coś" ...A propos' co to wg Ciebie jest ? A tak na marginesie...niesmaczne jest informowanie na forum o własnych problemach z niestrawnością... Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts