JoShi 11.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Właśnie na Canal + Sport 2 trwa świetny mecz Anglia - Francja w pucharze sześciu narodów (rugby). Mecz właściwie o wszystko dla obu drużyn. Ktoś śledzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIarek 25.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Śledził, śledził. Nie śledził jednak wątków niezwiązanych z budową, a szkoda.Niedługo COUPE DU MONDE DE RUGBY 2007. Czy jakaś stacja chwaliła się już prawami do transmisji (c+ lub Polsat)? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.07.2007 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ooooo nie mogę.... Miłośnik rugby !!!! Juuupiiii Niestety nie mam informacji na temat transmisji meczy z imprezy o której wspominasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIarek 27.07.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Młody stażem, ale zaczynam się bawić "krzywą piłką" (jak ją nazywa mój synek)także poza tv. Tak na marginesie: myślę, że jeszcze troszkę, a dyscyplina zyska na znaczeniu także w Polsce. Pzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.07.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Bo to swietna dyscyplina sportu. Nie wiem, czy widziałam bardziej zespołową grę. Mi zaczyna chodzić po głowie, żeby zacząć jeździć do warszawy na mecze warszawskich drużyn (są dwie). A ostatnio dowiedziałam się, że w Mińsku Mazowieckim (stolica mojego powiatu), przed wojną była drużyna rugby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIarek 27.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Czasem odwiedzam stadion Skry, tak w czasie meczów jak i treningów. Nie prezentują zbyt wysokiego poziomu, ale... nie zawsze o to chodzi, prawda?Warto było natomiast odwiedzić obiekty AZS, zwłaszcza pod koniec sezonu (podobno, bo sam tam jeszcze nie byłem). Jeśli mówimy o poziomie, to chyba finałowy mecz o MP był w tym roku bardzo dobry, i frekwencja w ok. 4 tys. Oby tak dalej. BTW: po mojej głowie błąka się pomysł zainwestownia w dek.polsatu, bo ta stacja ma cykliczne programy dot. rugby, a i polskie mecze (jak wspomniany wyżej finał) się trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.07.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 BTW: po mojej głowie błąka się pomysł zainwestownia w dek.polsatu, bo ta stacja ma cykliczne programy dot. rugby, a i polskie mecze (jak wspomniany wyżej finał) się trafiają. No właśnie też jestem w rozterce. Mam Cyfrę+ a chciałabym zobaczyć All Black w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIarek 27.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Tu sie pochwalę: czekają już bileciki na mecz tegorocznych mś RPA-Tonga (w Lens). Nie moge się już doczekać . A jako kibic także zwykłej piłeczki, rozstania z c+ raczej bym nie zniósł, więc dylemat poważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.07.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Echhh. Na żywo to i RPA mogłoby być... Chociaż uwielbiam All Black. Obserwowałam ich drugi skład w rozgrywkach (chyba to były mistrzostwa) Azji, Australii i Oceanii. Nie do pokonania byli. A to tylko skład B. Mam nawet stosowną tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts