art2d 11.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 witammam przed sobą do wykonania duzy remont kupionego domku (kostka z lat 70). nie mam zadnego pojecia ile kosztuje robocizna, jezeli ktos to przechodzil lub sie orientuje w cenach to prosze o pomoc i rady. oto list czynnosci do wykonania; wyburzanie (2 ścianki)demontaz i montaz drzwi (11 szt)polozenie plytekpolozenie panelimalowanie wewnatrz i na zewnatrzno i takie detale jak montaz wanny, kranow, kuchni gaz, itpuffff a moze ktos zna tez solidna ekipe z okolic nowogardu (zachpom). z gory dziekujie i pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astell 12.03.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 23 768zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.03.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Hello My co prawda będziemy mieli remont w mieszkaniu nie w domu (około 70m2), ale też z lat 70-tych * wyburzanie 3 ścian + ze złączonej łazienki i wc, kawałka kuchni i korytarza zrobienie łazienki * wymiana rur kanaliz. kuchnia i łazienka * zrywanie tapet, boazerii, podłóg (linoleum) * wywalenie wszystkich drzwi łącznie z ościeżnicami (5 sztuk) i oczywiście wstawianie nowych * gipsowanie, malowanie ścian * położenie płytek (korytarz, salon, kuchnia i łazienka) i paneli 2 pokoje * montaż łazienki * nie wiem tylko co z montażem kuchni - ale chyba tego mąż nie ustalił To chyba wszystko - ekipa składa się z 3 osób, czas wykonania półtora miesiąca. Materiały nasze. Koszt 13,5 tyś. mam nadzieję, że choć troszkę pomogłam ! POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts