murinio 11.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam!!!!!!Mam pytanie do znawców tematu materiałów na dom. W projekcie mojego domu jak materiał jest zaproponowany protherm 25cm ja chciałbym zmienić to na beton komórkowy 24 cm. Czy mogę to zrobić tzn czy wytrzymałość tych materiałów jest porównywalna dodam że na dachu będzie dachówka cementowa i strop monolityczny gr ok18cm. Czy beton komórkowy może bez problemu zastąpić ceramike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 11.03.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Pytanie w sumie nie do mnie, bo znawcą tematu materiałów na dom nie jestem . Wydaje mi się, że kwestie tego typu zmian są w rękach projektanta/architekta, który będzie adaptował Twój projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts