marzena77 11.03.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 WitamChciałabym dowiedzieć się jakie mogą być orientacyjne koszty wybudowania szeregówki środkowej typowego klocka ze stropodachem podpiwniczonego pod całością.Mam możliwośc zakupu działki pod taką właśnie szeregówkę i nie wiem jaki może być koszt materiałów i robocizny.Stawianie murów,tynkowanie itp mógłby robić mój ojciec natomiast stropy,instalacje itp byłyby zlecone.Chodzi o budowe jak najmniejszym kosztem dlatego wszystko co możliwe moglibyśmy robić sami a do poważniejszych robót wzywać fachowców.Interesuje mnie zwłaszcza koszt materiałów i robocizny do momentu w którym będzi można się wprowadzić w miarę normalnie mieszkać i w trakcie jeszcze wykańczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 12.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 budujac b. oszczednie to 1500 zl za 1 m2 powierzchni uzytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 12.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ceny pogłupiały, zmieniają się z tygodnia na tydzień i nie sądzę żeby można odpowiedziec sensownie na to pytanie. Moje wyliczenia wzięły w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts