Graczyk 12.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 WitamOstatni wyckend spędziłem montując profile brzegowe czy jak je tem zawał (obrysowe) pod przyszły podwieszany sufit. Teraz przyjdą wieszaki na drucikach i podwójny ruszt krzyżowy jednak powstaje zagwostka jak w temacie.Czy lepiej montować płyty GK prostopadle czy lepiej równolegle do głównego źródła światła w pokoju czyli okna. Od tego zależy kierunek montażu warstw rusztu i oczywiście rozstaw tak aby łączenie wypadało na profilu.Ja skłaniam się aby płyty montować prostopadle do okna. Moim zdaniem będzie mniej widać ewentualne nierówności na łączeniach płyt.Jeśli możecie to podpowiedzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 12.03.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.03.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 sam sobie odpowiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja skłaniam się aby płyty montować prostopadle do okna. Moim zdaniem będzie mniej widać ewentualne nierówności na łączeniach płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotru7 13.03.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Tak tez sugeruje Rigips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts