Anoleiz 13.12.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 super te meble ) znasz może orientacyjne ceny np. tego stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 13.12.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Niestety nie zapytałem się. Będę u nich w najbliższy wtorek to się zapytam i dam znać. Zapamiętałem tylko cenę PIOTRA: http://www.mebledab.com.pl/photo/max/00095.jpg Wynosiła ona 2650 pln. Nie mało ale suuuper meble robią. Takie ... drewniane w dobrym tego słowa znaczeniu. Przypuszczam, że ‘Leszek’ (ten w poprzednim poście) będzie tańszy bo mniej drewna. A i wszystkie mebelki kupimy w salonie LIMBA w Rzeszowie na ul.Wetlińskiej. Super zaopatrzony salon z bardzo miłą i kompetentną obsługą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.12.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 dzięki ) wyglądają naprawdę tak... solidnie drewniano ech.. jak będę bliżej zakupu to pewnie się do nich zgłoszę po cenniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 BY WAM WSZYSTKO PASOWAŁO, BY KŁOPOTÓW BYŁO MAŁO, BYŚCIE ZAWSZE BYLI ZDROWI, BY PROBLEMY BYŁY Z GŁOWY, BY SIĘ WIODŁO ZNAKOMICIE, BY WESOŁE BYŁO ŻYCIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 witam! Zainteresowalam sie tym zsypem na bielizne, czy moglbys wkleic zdjecie jak on wyglada od strony lazienki czyli miejsca wrzutu?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1206 21.07.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Właśnie dzownił mój "majster". W czwartek przychodzą i kończą murować. Zrobią też wylewkę na poddaszu - w starej części domu mam położony styropian bez wylewki. Potem przyjdą cieśla z dekarzem - modlę się aby nie padało bo nie mam ochoty malować zalanych pokojów na piętrze. Witam troszkę odświeżę temat mam takowy problemik ze muszę jakoś wylać podłogę na poddaszu które właśnie robie , i nigdzie nie mogę znaleźć informacji ja to zrobić Ktoś mnie może oświecić Dodam że mieszkamy pięterko niżej wiec nie chce tu już niczego zniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.07.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ufff.. z grubsza przejżałem ten temat.. sam mam w planach coś podobnego i nie wiem od czego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi32 27.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam, jestem pod wielkim wrażeniem , super !!!! Szacun, jeszcze tu zajrzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts