Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom typu kostka '73 i jego przebudowa...

demex

Recommended Posts

• Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety nie zapytałem się. Będę u nich w najbliższy wtorek to się zapytam i dam znać.

Zapamiętałem tylko cenę PIOTRA:

http://www.mebledab.com.pl/photo/max/00095.jpg

Wynosiła ona 2650 pln. Nie mało ale suuuper meble robią. Takie ... drewniane w dobrym tego słowa znaczeniu. Przypuszczam, że ‘Leszek’ (ten w poprzednim poście) będzie tańszy bo mniej drewna.

A i wszystkie mebelki kupimy w salonie LIMBA w Rzeszowie na ul.Wetlińskiej. Super zaopatrzony salon z bardzo miłą i kompetentną obsługą :)

• 1 month później...
  • 5 months później...
Właśnie dzownił mój "majster". W czwartek przychodzą i kończą murować. Zrobią też wylewkę na poddaszu - w starej części domu mam położony styropian bez wylewki.

Potem przyjdą cieśla z dekarzem - modlę się aby nie padało bo nie mam ochoty malować zalanych pokojów na piętrze.

Witam troszkę odświeżę temat :D mam takowy problemik ze muszę jakoś wylać podłogę na poddaszu które właśnie robie , i nigdzie nie mogę znaleźć informacji ja to zrobić Ktoś mnie może oświecić :( Dodam że mieszkamy pięterko niżej wiec nie chce tu już niczego zniszczyć :cry:

• 11 months później...
  • 3 weeks później...