Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DIUNA pracownia DOMOWE KLIMATY

Recommended Posts

podoba nam sie projekt Diuna ( z kilkoma malymi zmianami)

mam pytanie czy ktos robil porownanie kosztow z budowa domu typowego (partrowy z poddaszem uzytkowym, takie jak buduje sie dzisiaj czesto)

zastanawiam sie nad roznica kosztow. generalnie takiego "typowego" tez nie wykluczam, wiele z nich tez mi sie podoba, ale nie ukrywam, że Diuna jest troszke inna i to mnie w niej urzeka.

http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=1589

A moze ktos ma doswiadczenia z takiej budowy? moze nawet jakies zdjecia? bylabym wdzieczna

Agata

• 5 months później...
  • 1 month później...
Witam

Ciekaw jestem, czy wybrał ktoś już ten projekt. Także go biorę pod uwagę, choć na dzien dzisiejszy wybieram b podobną Majorkę (Domowe klimaty)

Wlasnie jestem w trakcie budowy Diuny Domowe Klimaty , chetnie podziele sie spostrzezeniami z budowy ,

Super, że się odezwałeś. Zniknąłem z forum na ok 1,5 roku, co jakiś czas szukałem osób zainetresownych niewielkim domem piętrowym. Takie jednak nie są tu popularne. Do budowy przymierzam się w przysłym roku. Na projekt jeszcze się nie zdecydowałem, ciekaw jestem czy napewno koszty budowy domu typu Diuna, czy Majorka są spopro większe jak popularnych domów ze skosami, lukarnami,veluxami itp.Ale zacznijmy od tego gdzie się budujesz i dlaczego wybór padł na Diunę?

• 1 month później...

Hej Cezarr ,

zaczynam budowe na poczatku 2008 we Wroclawiu , decyzja padla na "Diune" ze wzgeldu na praktycznosc i rozbudowe wrazie potrzeby wiekszej powierzchni. Oczywiscie projekt bedzie mial kilka zmian , jak chcesz sie wymienic spostrzerzeniami napisz do mnie : [email protected] ,

pozdrawiam

Mariusz

• 7 months później...
  • 7 months później...

Witam, pytanie jak w temacie - czy ktoś buduje\zbudował dom wg projektu DK Diuna?

Projekt można obejrzeć na http://projekty.dom.pl/dk_diuna.htm

Staliśmy się z żoną szczęśliwymi posiadaczami działki budowlanej w Małopolu pod Radzyminem (1050 m2, 39x27) i zamierzamy jakoś w przyszłym roku zacząć budowę, rozglądamy się za projektami, co jest chyba naturalne jak się chcesz budować ;), szukamy domku piętrowego z w miarę prostym dachem i dwustanowiskowym garażem, spodobał nam się projekt DK Diuna. Prosimy o opinie, jeżeli ktoś już wybudował lub buduje ten projekt.

Pozdrawiamy!