PETRINOS 12.03.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam rozpoczynamy z małżonką budowe TYTANA w Tarnowskich Górach.Papierologia na ukonczeniu niestety czas oczekiwania na materialy przerazajacy. Zapraszam wszystkich Tytanowcow do rozmow w temacie zmian poprawek ect... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinia_Z1 08.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam rozpoczynamy z małżonką budowe TYTANA w Tarnowskich Górach.Papierologia na ukonczeniu niestety czas oczekiwania na materialy przerazajacy. Zapraszam wszystkich Tytanowcow do rozmow w temacie zmian poprawek ect... Witam, ja też zaczynam budowę Tytana, prosze o informację, ile kosztował Was stan surowy zamknięty z robocizną. Dzięki z góry za informację. Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinia_Z1 08.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam rozpoczynamy z małżonką budowe TYTANA w Tarnowskich Górach.Papierologia na ukonczeniu niestety czas oczekiwania na materialy przerazajacy. Zapraszam wszystkich Tytanowcow do rozmow w temacie zmian poprawek ect... Witam, ja też zaczynam budowę Tytana w okolicach Wrocławia. Mam prośbę o informację dotyczącą kosztu stanu surowego zakmniętego wraz z robocizną. Dziękuję z góry za informację. Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts