przemas1712 12.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam wszystkich .Jestem tu nowy. Planuje rozpocząc budowę domu jednorodzinnego z użytkowym poddaszem i garażem nad którym usytuowany jest jeden pokój. Mam wąską działkę (niecałe 16 m) Projekt pasuje mi idealnie do wymiarów działki (+- 20 cm) Jako że sąsiad już zbudował garaż w ostrej granicy działki również planuje postawić garaż w granicy działki tylko problem polega na tym że nad moim garażem jest pokój , oczywiście od strony sąsiada nie ma otworów okiennych a połać dachowa nad garażem jest dwuspadowa i jest prostopadle ułożona do jednospadowego garażu sąsiada!! Czy mogę postawic dom tak jak planuje czy sąsiad może mi w tym przeszkodzić? Przepraszam za tak skomplikowany opis!! Nadmieniam że jestem w trakcie załatwiania dezycji o warunk zabud i zagosp. terenu podobno nie bede z tym miał problemu naokoło domki jednorodzinne!!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/74279-w%C4%85ska-dzia%C5%82ka-problem-z-s%C4%85siadem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts