Majka 14.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A jakby tak podłączyć drenażyk do studzienki kanalizacyjnej...? Studzienka jest na mojej zamkniętej działce więc........? jest to niezgodne z prawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 15.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 A mi teraz wszyscy mówią, że wody oapdowe mozna już spuszczać do kanalizacji, kiedyś nie można było. A tu jest link: http://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,61610,2553029.html To jak jest w końcu. My juz byliśmy przekonani, że wpuszczamy opadówkę do kanalizy. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Podnoszę wątek. Który "specjalista" zajmuje się opadówką ? Z kim powinnam o tym rozmawiać? U mnie na ulicy, wszystkie domy miały robioną opadówkę jakieś 5 lat temu - oprócz naszego domu bo ówczesny właściciel jako jedyny się na to nie zgodził.... Wszystkim zrobili studzienkę na posesji, którą podłączyli do ulicy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts