Greg_pu 13.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Pytanie dla posiadających wymienione w temacie marki.Czy jesteście zadowoleni , jakie plusy i minusy Waszych urządzeń dostrzegliście w codziennej eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 14.03.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mam Boscha, piekarnik bez sterowania do płyty, z teleskopowymi prowadnicami (fajna rzecz). Używam 6 miesięcy i jestem zadowolona, tyle że 6 miesięcy to dość krótko...Mi zależało, żeby móc zaprogramować wyłączenie piekarnika o określonej godzinie bo mam 2 taryfy prądu i chciałam, żeby chodził w tańszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_pu 14.03.2007 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Chyba też zdecydujemy sie na Boscha - tyle że żona chce miec jeszcze pyrolize, a to u Boscha słono kosztuje, a w AEG są tańsze modele z tą funkcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts