joaz 27.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jaki A ja mam zmęczonego mężą z odciskami na rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.02.2009 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 joaz, mogłabyś wrzucić jakąś fotkę z efektem waszych prac?Bardzo jestem ciekaw jak wygląda ten podjazd z polniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 03.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Yeti Jak tylko zrobię fotkę mojego podjazdu to nie omieszkam się nim pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Odśnież kawałek i pstryknij czym prędzej , boć mnie przecie ciekawość zeźre ...a jak nie będę mógł wytrzymać, to jest ryzyko, że wsiądę w banę i osobiście do Pyrlandii pojadę . A zrobię to z tym większą przyjemnością, że do Poznania duży sentyment czuję - 6 fajnych lat tam spędziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 04.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dziękuję w imieniu własnym za wyrazy sympatii, od rana dzięki Tobie mam dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 04.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Odśnież kawałek i pstryknij czym prędzej , boć mnie przecie ciekawość zeźre ...a jak nie będę mógł wytrzymać, to jest ryzyko, że wsiądę w banę i osobiście do Pyrlandii pojadę . A zrobię to z tym większą przyjemnością, że do Poznania duży sentyment czuję - 6 fajnych lat tam spędziłem Zapraszamy serdecznie - na powitanie będą pyrki z gziką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ci co nie znają - niech spróbują: http://x.garnek.pl/ga8046/49cb75ae0f42cca3569666a3/pyry_z_gzikiem_wg_rodziny.jpg Ale mi smaka narobiłaś ...ale aż tak cię fatygował nie będę - wystarczy jaka ryczka, choćby i w antrejce, co bym odpocząć mógł przed powrotem Uważaj co piszesz, bo ode mnie tylko 230km do Poznania... jaki, jeśli tylko tyle wystarcza, żeby w dobry nastrój cię wprawić, to pisz śmiało - ja o Poznaniu mogę długo w tym tonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 06.02.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 co to jest gzika? dajcie przepis to spróbuję na podlasiu - może też będzie smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 07.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Nie gzika tylko gzik tj.ziemniaki z gzikiem. Na mój gust to za dobre toto nie jest ale mój mąż bardzo lubi. Biały ser rozgnieciony ze śmietaną na papkę plus sól , pieprz i drobno pokrojona cebula lub szczypiorek. Podaje się z ziemniakami/pyrami/ ugotowanymi w mundurkach/łupinach/ Wyglądać ma ta potrawa jak na zdjęciu powyżej. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 07.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Yeti słyszałam że nas poznaniaków nie za bardzo darzy się sympatią a tu proszę jakie zaskoczenie i stąd ten dobry nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Gdybyśmy mieli zwracać uwagę na takie bzdurne stereotypy to nie powinniśmy lubić nikogo: warszawiaków, ślązaków, łodziaków, krakowiaków... (no a o poznaniakach to nawet nie wspomnę ). Poza tym każdy Niemiec to faszysta, a Włoch to członek mafii ... A ja byłem i w RFN i w Italii - i żadnego nie spotkałem (hmm..., chociaż wiem, że są ) ...ale wróćmy lepiej do kamyczków, bo się tu wątek regionalny zrobił . joaz, czy to może u ciebie : http://muzeumpuck.kaszubia.com/wp-content/uploads/2007/06/rybacka-chata-kuhra2.jpg ...albo może to(?) : http://www.gniazdko.com/wp-content/uploads/2008/02/paac-w-gsiorowie-5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 11.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No pewnie że u mnie tym podjazdem codziennie jeżdżę moją limuzyną ( oczywiście mówię o tym drugim zdjęciu). A tak naprawdę to bliżej mi do tego pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek1982 22.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ja już mam robiłem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 23.01.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Robi wrażenie, ale na tak wysoki mur to chyba pozwolenie musiałeś mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts