ambroma 13.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Mam pytanie do już budujących w okolicach W-wy: czy to prawda że teraz jest tak trudno zdobyć materiały budowlane? Chodzi o pustaki, cegłę etc. Straszą mnie że czeka się po 2- 3 miesięce. Chcemy sprowadzić ekipę z poza W-wy i dlatego ważne jest aby mieli wszystko przygotowane jak przyjadą. Boję się czy w tej sytuacji dam radę to zorganizować. Jakie macie doświadczenia ? Będę wdzięczna za wszystkie możliwe informacje. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 13.03.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Zalezy jakie materialy.Niektorych faktycznie nie ma (silikaty, poroterm) a inne sa od reki (gazobeton). ale ceny galopuja, staly wzrost to ok 5-10 groszy tygodniowo (cegly bloczki itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 13.03.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 w nowym dworze maz. jest porządna hurtownia aglo beton sie zwie generalnie jak czegoś nie mieli to nikt nie miał a jak mieli to najtaniej ( ale zamieliłem )namiary i'' pewne wskazówki ''na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 13.03.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Yama, jeśli mogę to również poproszę o wskazówki, mam ten sam problem, poszukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 13.03.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Zalezy jakie materialy. Niektorych faktycznie nie ma (silikaty, poroterm) a inne sa od reki (gazobeton). ale ceny galopuja, staly wzrost to ok 5-10 groszy tygodniowo (cegly bloczki itp). a w ktorej maja gazobeton od ręki? podaj namiary jesli wiesz... z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 13.03.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 poszlo na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 13.03.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 w nowym dworze maz. jest porządna hurtownia aglo beton sie zwie generalnie jak czegoś nie mieli to nikt nie miał a jak mieli to najtaniej ( ale zamieliłem )namiary i'' pewne wskazówki ''na priva Ja również poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 14.03.2007 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 w nowym dworze maz. jest porządna hurtownia aglo beton sie zwie generalnie jak czegoś nie mieli to nikt nie miał a jak mieli to najtaniej ( ale zamieliłem )namiary i'' pewne wskazówki ''na priva Poproszę o wskazówki Dzięki. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts