Se 13.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 SAMSUNG BT 62 TDBFSTczy ktos go ma?Czy warto go kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 13.03.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Sam go kupiłem 2 tygodnie temu, ale jeszcze nie użytkuję. Z opisów jest super, zbiera również pochlebne recenzje na Zachodzie (m.in w Niemczech i Holandii). U nas niezbyt popularny, ale mamy szansę go rozpropagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miran 17.07.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Jeśli można odświeżę temat. Skoro panowie już kupiliście to bardzo proszę propagować A tak poważnie bardzo proszę o opinie o tym piekarniku bo chcę go kupić na dniach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 17.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ja kupilem i zamontowalem 2 dni temu model z oznaczeniem 65, w sumie to wszystko,jedynie nie mam teleskopowych prowadnic.Jedynie upieklem-odgrzalem pizze zamrozona,nic poza to.Piekarnik kupilem z racji na rozen obrotowy i cene/wyposazenie.Nic wiecej nie powiem w tej chwili,ale zamierzam go w ten weekend potestowac.Kurczak bedzie pierwszym testerem.....Kupilem pod seryjna zabudowe mikro Samsunga,ale ma inny kolor cyferek na lcd...szkoda,troche odstaja te kolorki,ale sprzety wygladaja fajnie.Zobaczymy,jak beda dzialaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miran 18.07.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 To ty kupiłeś pewno ten BT65FQBFST.My jednak wybraliśmy model z prowadnicami kosztem czyszczenia pyrolitycznego.Ale jako że praktyki z piekarnikami nie mamy to życie pokaże czy to był dobry wybór.Ale tak jak piszesz ciężko znaleźć tak wypasione piekarniki w tej cenie a i desing nie powiem też się liczył. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 18.07.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Pojecia nie mam o piekarnikach,wlasnie testujemy-pieczemy frytki,a rybke na indukcji.Wiedzialem o innym wyposazeniu,nie wiem,jak dziala pyroliza lub katalityczne czyszczenie,ale...zwykle prowanice to...nic strasznego.Chcialem tamten ale zabraklo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 17.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 a co myślicie na temat tego modelu samsunga http://www.ceneo.pl/322834 wcześniej nie brałam pod uwage piekarników tego producenta, nie są chyba zbyt popularne,nie wiem czy wybrać ten czy których z elektroluxów w podobnym przedziale cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 20.08.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 zastanawiam się nad tym samym modelem, cena jest kusząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bronco 21.08.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam , ponad rok temu kupiłem podobny piekarnik : Samsung BT 63 TDST. Jak pracuje się z włożoną płytą dzielącą czas nagrzewania dla pojedynczych komór jest imponujący. Ładny design i jak na razie ( odpukać ) nic złego się z nim nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 26.10.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Sam go kupiłem 2 tygodnie temu, ale jeszcze nie użytkuję. Z opisów jest super, zbiera również pochlebne recenzje na Zachodzie (m.in w Niemczech i Holandii). U nas niezbyt popularny, ale mamy szansę go rozpropagować Wybieram piekarni. Czy możesz podzielić się wrażeniami z użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 26.10.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 pieakrnik super-piecze ladnie,zachwalam termoobieg,mam porownanie z prodizem-ciasto miekkie,ale nie takie jak u mnie,czyli smaczniejsze i chrupiace.Poza tym: ekonomia pieczenia-separator pozwala piec w jednej komorze-oszczednosc energii-grzejesz jedna komore.Separator-oddziela zapachy: pieklismy ciasto i rybe jednoczesnie,frytki i rybe jednoczesnie.Zero smrodku,chyba,ze podkrecisz za mocno komore z kurczakiem lub tluszczem i go podpieczesz,wowczas smrodek jest.Jednak zapalilem tluszczw okolo 200 st.A rzadko uzywam takiej temp.Kurczak na obrotowym roznie-piecze sie super...Mycie-parowe lub w wys. temperaturze.Na razie wszystko super,polecamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 27.10.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Lookita, dziękuję. Czy masz model SAMSUNG BT 62 TDBFST ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.