Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

piekarnik samsung


Se

Recommended Posts

  • 1 year później...
Ja kupilem i zamontowalem 2 dni temu model z oznaczeniem 65, w sumie to wszystko,jedynie nie mam teleskopowych prowadnic.Jedynie upieklem-odgrzalem pizze zamrozona,nic poza to.Piekarnik kupilem z racji na rozen obrotowy i cene/wyposazenie.Nic wiecej nie powiem w tej chwili,ale zamierzam go w ten weekend potestowac.Kurczak bedzie pierwszym testerem.....Kupilem pod seryjna zabudowe mikro Samsunga,ale ma inny kolor cyferek na lcd...szkoda,troche odstaja te kolorki,ale sprzety wygladaja fajnie.Zobaczymy,jak beda dzialaly...
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To ty kupiłeś pewno ten BT65FQBFST.My jednak wybraliśmy model z prowadnicami kosztem czyszczenia pyrolitycznego.

Ale jako że praktyki z piekarnikami nie mamy to życie pokaże czy to był dobry wybór.

Ale tak jak piszesz ciężko znaleźć tak wypasione piekarniki w tej cenie a i desing nie powiem też się liczył.

 

Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 5 weeks później...

Witam ,

ponad rok temu kupiłem podobny piekarnik :

Samsung BT 63 TDST.

 

Jak pracuje się z włożoną płytą dzielącą czas nagrzewania dla pojedynczych komór jest imponujący.:D

Ładny design i jak na razie ( odpukać ) nic złego się z nim nie dzieje

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 months później...
Sam go kupiłem 2 tygodnie temu, ale jeszcze nie użytkuję. Z opisów jest super, zbiera również pochlebne recenzje na Zachodzie (m.in w Niemczech i Holandii). U nas niezbyt popularny, ale mamy szansę go rozpropagować :D

 

Wybieram piekarni. Czy możesz podzielić się wrażeniami z użytkowania?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

pieakrnik super-piecze ladnie,zachwalam termoobieg,mam porownanie z prodizem-ciasto miekkie,ale nie takie jak u mnie,czyli smaczniejsze i chrupiace.Poza tym: ekonomia pieczenia-separator pozwala piec w jednej komorze-oszczednosc energii-grzejesz jedna komore.Separator-oddziela zapachy: pieklismy ciasto i rybe jednoczesnie,frytki i rybe jednoczesnie.Zero smrodku,chyba,ze podkrecisz za mocno komore z kurczakiem lub tluszczem i go podpieczesz,wowczas smrodek jest.Jednak zapalilem tluszczw okolo 200 st.A rzadko uzywam takiej temp.Kurczak na obrotowym roznie-piecze sie super...Mycie-parowe lub w wys. temperaturze.Na razie wszystko super,polecamy...
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...