Frantz 13.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam, Mam dylemat jak w temacie. W grę wchodzi miedziany Sirius, Bogen czerwony oraz Muller czerwona angoba. Cena podobna ale nie wiem jak jakość Poradźcie proszę, bo muszę się szybko zdecydować Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frantz 13.03.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Nikt nie miał podobnego dylematu? Która marka jest lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 13.03.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Wile osób ma dylemat jakąpodjąć decyzję (niekoniecznie na temat dachówek). Tylko, że większość najpierw szuka odpowiednich postów, a dopiero jak nic nie znajdzie to zakłada nowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frantz 13.03.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 O taka radę mi chodziło. Długo nad tym myślałeś?Swoją droga, to archiwum przegladałem i trudno bylo mi wyrobić sobie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 14.03.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jeśli można na skróty, to idziemy na skróty, jak mamy dużo czasu możemy przegladać miliony postów - ja proponuję zdecydowanie Bogena. A jeszcze kształt Premium !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 14.03.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a myślałeś o CREATONIE ??też jest to wypasiona dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 14.03.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Obejrzyj sobie dachy może cię cos natchnie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81343&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts