KK_Chotomow 13.03.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Bardzo prosimy o wpisywanie Waszych komentarzy. Będziemy wdzięczni za wszystkie uwagi i podpowiedzi. Pozdrawiamy Agnieszka i Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 17.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witam w grupie budujących. Domek uroczy. Gratuluję i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.04.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Wpisuję sie do komentarzy, bo będę śledzić poczynania budowlane. Budujecie z keramzytu jak my, tylko my tradycyjnie z bloczków... Ciekawa jestem jakie będzie tempo powstawania waszego domku, więc piszcie koniecznie. Powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 13.04.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Renka, przeczytałem Twój dziennik i jestem pod wrażeniem Przede wszystkim szczegółowości wpisów i zacięcia we wpisaniu całej historii z ubiegłego roku. Projekt bardzo fajny a działka to prawdziwa piękność. Oczywiście postaramy się dodawać zdjęcia z budowy na bieżąco. Powodzenia! KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newoytek 22.04.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam.Interesują mnie koszty wody tzn. ile zapłaciliście za to żeby wyglądało jak na trzecim zdjęciu pt.leci woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 22.04.2007 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Studnia, a właściwie należałoby powiedzieć rura z filtrem na końcu, na głębokość 12 m, kosztowała nas 950 zł. W cenie: wiercenie, rura, filtr siatkowy (chyba własnej produkcji pana studniarza) i zawór zwrotny u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 W numerze 1-2/2007 pisma "Budujemy Dom" znalazłam artykuł o budowie domu z waszą firmą... inwestor już mieszka i całkiem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Też ślędzę Wasza budowę jako potencjalny budujący w tym systemie. W związku z tym wysyłam też PW. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 26.04.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Renka, dzięki za info. Jeśli to dom pana Arka w okolicach Góraszki to nawet go odwiedziliśmy. Nie pamiętam już gdzie był artykuł opisujący powstawanie domu. Ogólna ocena tamtej budowy przez właściciela jest OK chociaż znalazło się też parę drobnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.05.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 KIBICUJĘ, KIBICUJĘ!!!! PODWÓJNIE BO SAM ZABIERAM SIE NIEBAWEM ZA BUDOWĘ TEGO DOMKU RÓWNIEŻ PO MAŁYCH ZMIANACH. DZIĘKI ZA SUPER DOKŁADNY DZIENNIK Z BUDOWY -BĘDĘ CZĘSTYM GOŚCIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 09.05.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Też śledzę z uwagą i oczywiście trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 09.05.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Dzięki! Miło wiedzieć, że ktoś jednak czyta nasz dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_golebiowski 10.05.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 WITAM!JA JEŚLI MOGĘ TO KILKA ZDAŃ O ZMIANACH JAKIE WPROWADZIŁEM W PROJEKCIE SWOJEGO DOMKU WZGLĘDEM PROJEKTU C126.-ROZSZERZYŁEM ROZPIĘTOŚCI STROPÓW DO 6,2m NAD POKOJEM DZIENNYM ORAZ NAD KUCHNIĄ I PRZEDSIONKIEM (MAM CIUT WIĘKSZĄ POWIERZCHNIĘ DOMU).-W OBSZARZE TARASU (tego przy sypialniach) ZAPROJEKTOWAŁEM OGRÓD ZIMOWY. POSZERZENIE POKOJU DZIENNEGO POZWOLIŁO MI NA ZASTOSOWANIE "SZEROKICH" DRZWI -OK1,3m SZEROKOŚCI ŁĄCZĄCYCH POKÓJ DZIENNY Z OGRODEM (może będzie przyjemnie posiedzieć przy kominku i kątem oka patrzeć przez szklane drzwi na zieleń)-Z OBAWY PRZED TYM ŻE W SYPIALNIACH POŁĄCZONYCH Z OGRODEM BĘDZIE MAŁO NATURALNEGO ŚWIATŁA (duży "wysięg" dachu) W CZĘŚCI DACHU OGRODU ZIMOWEGO (tej która jest pokryta blachodachówką) ZASTOSOWAŁEM OKNA DACHOWE KTÓRE DOŚWIETLĄ SYPIALNIE ORAZ DODATKOWO BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ NATURALNEJ WYMIANY POWIETRZA W OGRODZIE-OBECNIE MYŚLĘ NAD ZASTOSOWANIEM MAŁYCH DETALI Z ŁUPKA KWARCYTOWEGO NA ELEWACJI W OBSZARZE WEJŚCIA GŁÓWNEGO, TARASU I MOŻE OGRODU ZIMOWEGO, ALE CO BY TE ZMIANY ZATWIERDZIĆ MUSZE SOBIE NARYSOWAĆ WIZUALIZACJĘ BO OBAWIAM SIĘ ŻE Z TEGO UROCZEGO DOMKU (TU SIĘ WSZYSCY ZGADZAMY) WYJDZIE MI COS CO BĘDZIE PASOWAŁO DO SKANSENU ŁOWICKIEGOGDY BĘDĘ MIAŁ JUŻ GOTOWĄ WIZUALIZACJĘ POZWOLĘ JĄ SOBIE ZAMIEŚCIĆ TUTAJ.POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAPALEŃCÓW BUDOWLANYCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 10.05.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Ogród zimowy to bardzo ciekawy pomysł. Wizualizację oczywiście chętnie zobaczymy. Dzięki i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.05.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Słodki ten nowy członek rodziny A imię "Szelma" dostała bo juz sie popisała psikusami? Muszę przyznać, ze wasza budowa robi wrażenie, ta ilość rur, zbrojenia... z niecierpliwoscią czekam na spektakularne fotki z montowania ścian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 15.05.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Imię wybraliśmy wcześniej ale pasuje jak ulał. Szelma nieźle rozrabia Ściany mamy nadzieję montować za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-ewa 16.05.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam, mam pytanie do kolegi inwestora - ile zaplaciles za RWC (materiały, robocizna) i ile m rury kładłeś? No i jeszcze kto zajmował się układaniem i instalacją? Będę wdzięczna za info i trzymam kciuki za postępy na budowie pzdr, ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 18.05.2007 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 GWC z rur antybakteryjnych Awadukt Thermo firmy Rehau 51m (system rur rozdzielony pod płytą fundamentową na dwa równoległe kanały). Projekt firmy Keramzyt-Projekt zaakceptowany przez specjalistów z http://www.rekuperatory.pl Wykonanie także przez Keramzyt-Projekt. Cena to około 5000 zł (piszę około bo nie mamy jeszcze wystawionej faktury). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deRoot 28.05.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 cześćnapisałeś, że różnice poziomów płyty, to ok. 1,5cm. w ofercie legalett stoi jak byk, że +/-5mm. co na to wykonawca?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.05.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Gratuluję!!! Taki skomplikowany fundament w miesiąc to chyba dobry wynik czasowy... Powodzenia ze ścianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts