m_kr 19.11.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Gratulacje, fantastyczna relacja, piękny dom. Mam szczęście (?) budować z tą samą firmą. Jeżeli nie macie nic przeciwko tej, w sumie autoreklamie, poniżej link do mojej strony. Informacja ma na celu pochwalenie dobrych i skarcenie złych wykonawców a nie autora czy jego własnych pomysłów. Jeszcze raz gratuluję. http://forum.muratordom.pl/dom-z-keramzyto-betonu,t117506.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 20.11.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 m_kr, pełne szczęście będzie dopiero gdy skończysz budowę . Sam etap budowania jest bardzo fajny ale musisz na jakiś czas stać się fachowcem w tej dziedzinie. Nie do końca ufaj wykonawcy - w wielu przypadkach spróbuje coś zrobić tak aby to jemu a nie Tobie było lepiej/łatwiej. Sprawdzaj wymiary, po wprowadzenu zmian pomyśl jak to wpłynęlo na inne elementy. Nie zadawalaj sie określeniem że będzie "precyzyjnie". Jeśli sam nie sprawdzisz - może nie być. Określenie "niech się pan nie martwi - zrobimy" lub tym podobne w przypadku KP oznacza, że owszem będzie zrobione ale inwestor będzie musiał dopłacić. My na szczęście mamy to już za sobą Trzymamy kciuki, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 06.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam ! Kogo miałeś do montażu wentylacji ? PzdrKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptyskaa 25.06.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie info, jaki był koszt za metr kw? jestem też zainteresowana praefą z racji tego, że niestety nie mam czasu doglądać całej budowy. Będę wdzięczna też za ewentualne uwagi dotyczące użytkowania domku - bo już pewien czas mieszkacie:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 09.01.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no no ładnie to wyszło... i tak szybko jak na polskie realia ) jeśli mnie się uda w ciągu roku wybudować domek i przeprowadzić to będę HAPPY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 21.04.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Szkoda ze na muratorowym forum nie ma jakiegos systemu przyznawania "POMAGASOW". Chcialbym Krzysztofowi podziekowac za ogromna pomoc jaka dostalem od niego w temacie budowlanym!!! Jak kiedys bede jechal w Twoje okolice, to pojawie sie ze skrzynka browara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zanka 02.12.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witam .Podoba nam się twój domek.:cool:My jesteśmy w trakcie budowy vis a vis L.Dużo by pisać o problemach w trakcie budowy.:bash:Napisałam do ciebie pytanie na" prywat"Bo nie wiem czy jeszcze wchodzisz na to forum .Pozdrawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zanka 02.12.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Oczywiście chodzi nam o KK CHOTOMOW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicjas 01.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 napiscie ile was wyniosloy koszty do wylania fundametów czy wyrobie sie 15 tysiacach??????????? odpowiedzcie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts