Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Vis a Vis C126 - budujemy z Keramzyt Projekt

Recommended Posts

Gratulacje, fantastyczna relacja, piękny dom.

Mam szczęście (?) budować z tą samą firmą. Jeżeli nie macie nic przeciwko tej, w sumie autoreklamie, poniżej link do mojej strony. Informacja ma na celu pochwalenie dobrych i skarcenie złych wykonawców a nie autora czy jego własnych pomysłów.

Jeszcze raz gratuluję.

http://forum.muratordom.pl/dom-z-keramzyto-betonu,t117506.htm

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

m_kr, pełne szczęście będzie dopiero gdy skończysz budowę . Sam etap budowania jest bardzo fajny ale musisz na jakiś czas stać się fachowcem w tej dziedzinie.

Nie do końca ufaj wykonawcy - w wielu przypadkach spróbuje coś zrobić tak aby to jemu a nie Tobie było lepiej/łatwiej. Sprawdzaj wymiary, po wprowadzenu zmian pomyśl jak to wpłynęlo na inne elementy. Nie zadawalaj sie określeniem że będzie "precyzyjnie". Jeśli sam nie sprawdzisz - może nie być.

Określenie "niech się pan nie martwi - zrobimy" lub tym podobne w przypadku KP oznacza, że owszem będzie zrobione ale inwestor będzie musiał dopłacić.

My na szczęście mamy to już za sobą :)

Trzymamy kciuki, powodzenia!

• 4 months później...
  • 2 months później...

Witam,

czy mogłabym prosić o przesłanie info, jaki był koszt za metr kw?

jestem też zainteresowana praefą z racji tego, że niestety nie mam czasu doglądać całej budowy.

Będę wdzięczna też za ewentualne uwagi dotyczące użytkowania domku - bo już pewien czas mieszkacie:)

pozdrawiam

• 6 months później...
  • 3 months później...
  • 1 year później...
  • 1 month później...