stukpuk 21.10.2014 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 (edytowane) Witam wszystkich po małej przerwie.Ale sie zapusciłem z dziennikiem hhehee, normalnie wstyd. A tyle sie zmieniło na naszej szalonej budowie.Z racji tego,że mamy zaprojektowaną kanalize ciśnieniową, szukamy zbirnika do przydomowej oczyszczalni ścieków.Czy ktos wie gdzie można takie ustrojstwo kupić? Edytowane 21 Października 2014 przez stukpuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.01.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Witam wieczorową porą...................Niech mnie wreszcie ktoś kopnie w dupsko i zmusi do częstszego uzupełniania dziennika.......Z ostatnich dużych prac na budowie: zlikwidowaliśmy nasze mini szambo i przeszliśmy na kanalizę miejską, czyli w końcu udało się wybudować przydomową przepompownie ścieków. A ile nas to nerwów kosztowało!!!! Normalnie zgrać te kilka prostych rzeczy (wykonawcę,kierownika budowy, geodetę,odbiory)itp..., normalnie wstyd.Nie wiem czy już pisałem, ale w końcu udało mi się namówić żonę na ten cholerny barek (z cegły rozbiórkowej) przykryty został grubą. krzywą , szeroką , starą deską bukową!!!! (jak wreszcie ogarnę wlepianie zdjęć od nowa to się pochwalę) teraz szukam jakiegoś dobrego sposobu jak go przymocować??? Może ktoś podpowie? Najchętniej żeby w razie grubszego remontu można by było go łatwo zdjąć........Nie za bardzo mam ochotę go dziurawić......ewentualnie myślałem o jakiś starych, kutych kątownikach od spodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.01.2015 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Acha,przy okazji budowy przydomowej przepompowni..............ekipa wykonawcza zakosiła mi mój ulubiony młotek i nowiutką drabinę aluminiową.............normalnie ręce opadają!!! Po kilku próbach ponownego kontaktu, szef ekipy stwierdził,że to chyba pracownik wrzucił moje narzędzia przypadkowo do samochodu.......... no coment!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.01.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Jeszcze o jednym zapomniałem, jak teraz można wlepić zdjęcia? Ja swoje wcześniej trzymałem na ImageShack ( żółta żaba)ale teraz nie mogę w ten sposób wstawiać zdjęć, i chcą jakiejś opłaty!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 25.01.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam stukpuk "wejdź" na /zaawansowaną edycję/ tam możesz pisać posta , i dołączyć załączniki np: fotki pozdrawiam szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Kurcze, ale ja mam zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaległości w dzienniku!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.03.2016 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Witam, wreszcie dopadłem się do komputera.Trzecia zima na swoim ranczo, więc czas na małe podsumowanie, no i na dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2016 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Witam.Niedługo czas podsumowania i wypisania zmian, które bym zrobił przy kolejnej budowie Tymka, jest tego sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.12.2016 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 A gdzie się podziały wszystkie moje zdjęcia z dziennika??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.12.2016 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 A gdzie się podziały wszystkie moje zdjęcia z dziennika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2017 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Witam.Czas na wielkie zmiany, poszukuje kogoś z mojej okolicy (Słupsk) kto wykonuje świadectwa energetyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts