Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stuknięty Bliźniak :))))))))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 510
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nareszcie mogłem podziałać na budowie :D :D :D

Mogłem się pobawić swoimi zabaweczkami z budowy :lol: :lol: :lol:

No i złapać troche ruchu i świeżego powietrza.

Na termometrze minu1 , ale czapka na głowe, kalesony na dópe i do roboty!

Zabrałem się za kucie chudziaka w miejscu gdzie będzie kanaliza.

Najpierw w garażu....

http://img156.imageshack.us/img156/6063/510q.jpg

Potem pod schodami......

Kurcze :evil: :evil: :evil: Tu miały być zdjęcia , ale coś fotosik mi się zbuntował :evil: :evil:[/img]

No się doigrałem :evil: :x wieczorem coś mnie zaczeło napierniczać między łopatkami, że myślałem że zwarjuje :evil: :-?

Dostałem opierdol od żonki i zostałem uziemiony i nasmarowany maśćią przeciwbólową( zaproponowałem czekolade lub miodzik, ale się kochana żona nie zgodziła) :roll: :wink:

I tak nici z dalszego prucia chudziaka :-?

Ale , żeby nie siedzieć w domu pojechałem z żoną pozbierać ceny rur kanalizacyjnych i zajechaliśmy na budowe, żeby żona zatwierdziła rozmieszczenie ścianek działowych.

Jutro jak pogoda dopisze to brat zadeklarował pomoc przy kopaniu :D :D :D

Przez chorobe i pogode nic ciekawego nie słychać :-?

Pojeździłem troche po hurtowniach, żeby porównać ceny rur kanalizacyjnych.

Mniej więcej spisałem czego i ile potrzebuje. Niestety samochód mi zabrali na sobote więc chyba nici z jutrzejszej roboty :-?

Może w poniedziałek się ociepli i będe mógł dalej ryć w chudziaku! :D

No i dópa blada :evil: dalej zimno.

No, ale, że już mnie ciągło na budowe to wyskoczyłem z żonką porozmieżać łazienke na górze :D No to sobie polepszyłem :lol: :-? Narysowałem łazienke i pokój obok i stwierdziła,że pokój jest stanowczo za duży :o :evil: i trzeba to całkiem inaczej rozmieścić.......pokój gdzie łazienka, łzaienka gdzie korytarz, 3 pokoje zamiast dwóch :o , normalnie załamka :lol: Bo dopiero teraz jak widzi kreski to jakoś załapała co i jak?! Szybko co? :lol: :o Zero wyobraźni, :lol: :lol: :lol:

I weź tu teraz bądź mądry i poprowadź kanalize :evil: , ale łatwo się nie poddałem 8) mam sobie przemyśleć...............

Teraz czekam na ocieplenie klimatu i stosunków z inwestorką :wink:

Dziś zabrałem się za tego durnego fotosika i musze przerzucić zdjęcia "na żabe" :wink: A, że jestem ciemnota anglojęzyczna troche mi to zajmie zanim to rozgryze i opanuje :evil: :-? I czeka mnie jeszcze żmudne wlepianie tych wszystkich fotek!!!!!!! :o Ale teraz mam duuuuuuuuużo czasu bo dostałem 6 miesięcy zwolnienia :roll: i mam nadzieje, że przed sezonem wędkarskim się wyrobie :lol:

Czyli narazie będzie bez zdjęć :evil: :evil: :evil:

Od dziś zaczynam od nowa wlepiać zdjęcia w dzienniku :evil: :evil: :evil: , zejdzie mi pewnie kilka tygodni bo to wielce nudne i nieciekawe zajęcie(musze zdążyć przed nowym sezonem karpiowym 8) bo mnie szybko tutaj nie znajdziecie...), ale coż,śnieg za oknem, na budowe nie mam co jechać,żona dalej ta sama.......... :roll: to będe sobie po mału dłubał, dłubał, dłubał, dłubał, dłubał, dłubał,i ........dłubał.......... :wink:

No kochani koniec opierdalania się !!!!!:o :lol: Dziś nastąpiła odwilż i tylko huragan, tajfun lub dobre brań morskich okoni może mnie zatrzymać przed jutrzejszą wizytą na budowie 8) Dupa już mi nie zmarznie :roll:

W domu porobione,część zdjęć ponownie wróciła do dziennika, woda w akwarium podmieniona, chamsterowi trociny zmieniłem wiec na budowe!!!!!!

Trzeba znikać zanim mi coś żona mądrego do roboty wymyśli :wink: :roll:

PS. Czy to juz uzależnienie od budowy?

Rano pobudka szybki............. :oops: i szybkie śniadanie i już byłem w hurtowni po rury kanalizacyjne.

Na budowie bez zmian, nic się samo nie zrobiło :lol: , nakarmiłem Pluta i zabrałem się za kucie chudziaka i rozplanowanie kanalizy. Mam nadzieje, że sobie poradze :roll:

Po godzince pojawił się elektryk (objazdowy) i oferował swoje usługi. Elektryka całego domu od A do Z, robocizna 4 tys+materiały 5 tys? :o

Coś chyba za dużo?

Potem zabrałem się za dalszą prace i znowu mnie zawołaąła babcia(co sprzedała nam działke)i musiałem jej pomagać przy antenie :evil: :evil: ,

I tak wołała mnie daw razy :-? :evil: !!!!!!!!

zawsze to samo! zawsze jak się tylko pojawimy to ma coś drobnego do naprawy :evil: I zawsze mnie to denerwuje.......... :lol: :evil: :lol:

Jutro z rana kolejny kurs do hurtowni i po brata( bo go zwerbowałem jutro do pomocy) :D

No i musze jutro zabrać ze sobą aparat!!!!!

Tak wyglądało po wczorajszej mojej wizycie.

http://img9.imageshack.us/img9/6060/pict0003dny.jpg

A dziś zwerbowałem brata do pomocy, po drodze kupiłem kilka rurek.

http://img9.imageshack.us/img9/1383/pict0006v.jpg

Potem brat wykopał dołek pod główną rure kanalizacyjną

http://img9.imageshack.us/img9/6299/pict0012b.jpg

Ja zabrałem się za pozostałe lżejsze wykopki.

http://img222.imageshack.us/img222/8708/pict0016.jpg

No i najważniejsza część kanalizy..........

...do mojego wielkiego akwarium w salonie :D :D

http://img4.imageshack.us/img4/3586/pict0015m.jpg

Jutro mała przerwa i w piątek można walczyć dalej!