stukpuk 02.02.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ktoś wie dlaczego w moim dzienniku zamiast niektórych zdjęć widać czerwone krzyżyki??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Teraz kur.....a jeszcze powyskakiwało "zdjęcie niedostęone"!!!! Co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No wreszcie udało mi się spotkać z hydraulikiem na budowie i wszystko mi wytłumaczył Moge NARESZCIE ruszać po niedzieli po rurki i kolanka Mrozów narazie nie widać więc będe sobie po mału grzebał........... Jedyny minus to to, że mnie coś jakieś choróbsko zaczyna męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No nareszcie mogłem podziałać na budowie Mogłem się pobawić swoimi zabaweczkami z budowy No i złapać troche ruchu i świeżego powietrza. Na termometrze minu1 , ale czapka na głowe, kalesony na dópe i do roboty! Zabrałem się za kucie chudziaka w miejscu gdzie będzie kanaliza. Najpierw w garażu.... http://img156.imageshack.us/img156/6063/510q.jpg Potem pod schodami...... Kurcze Tu miały być zdjęcia , ale coś fotosik mi się zbuntował [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Tyle narazie udało mi się wydusić z fotosika!!!!!!!!!! Tutaj ma być przejście kanalizy z garażu. http://img183.imageshack.us/img183/2196/512f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.02.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No się doigrałem wieczorem coś mnie zaczeło napierniczać między łopatkami, że myślałem że zwarjuje Dostałem opierdol od żonki i zostałem uziemiony i nasmarowany maśćią przeciwbólową( zaproponowałem czekolade lub miodzik, ale się kochana żona nie zgodziła) I tak nici z dalszego prucia chudziaka Ale , żeby nie siedzieć w domu pojechałem z żoną pozbierać ceny rur kanalizacyjnych i zajechaliśmy na budowe, żeby żona zatwierdziła rozmieszczenie ścianek działowych. Jutro jak pogoda dopisze to brat zadeklarował pomoc przy kopaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.02.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Przez chorobe i pogode nic ciekawego nie słychać Pojeździłem troche po hurtowniach, żeby porównać ceny rur kanalizacyjnych. Mniej więcej spisałem czego i ile potrzebuje. Niestety samochód mi zabrali na sobote więc chyba nici z jutrzejszej roboty Może w poniedziałek się ociepli i będe mógł dalej ryć w chudziaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.02.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No i dópa blada dalej zimno. No, ale, że już mnie ciągło na budowe to wyskoczyłem z żonką porozmieżać łazienke na górze No to sobie polepszyłem Narysowałem łazienke i pokój obok i stwierdziła,że pokój jest stanowczo za duży i trzeba to całkiem inaczej rozmieścić.......pokój gdzie łazienka, łzaienka gdzie korytarz, 3 pokoje zamiast dwóch , normalnie załamka Bo dopiero teraz jak widzi kreski to jakoś załapała co i jak?! Szybko co? Zero wyobraźni, I weź tu teraz bądź mądry i poprowadź kanalize , ale łatwo się nie poddałem mam sobie przemyśleć............... Teraz czekam na ocieplenie klimatu i stosunków z inwestorką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.02.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam ponownie wśród żywych........zima dalej trzyma........ Ja pitole Zablokowali mi zdjęcia?! Chyba faktycznie nie żartowali....... Trzeba wkońcu zrobic z tym porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.02.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dziś zabrałem się za tego durnego fotosika i musze przerzucić zdjęcia "na żabe" A, że jestem ciemnota anglojęzyczna troche mi to zajmie zanim to rozgryze i opanuje I czeka mnie jeszcze żmudne wlepianie tych wszystkich fotek!!!!!!! Ale teraz mam duuuuuuuuużo czasu bo dostałem 6 miesięcy zwolnienia i mam nadzieje, że przed sezonem wędkarskim się wyrobie Czyli narazie będzie bez zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.02.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Próba pierwszej foty z żaby!http://img259.imageshack.us/img259/1509/391.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.02.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 TERAZ FOTOSIK MOŻE MNIE CMOKNĄĆ!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.02.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Od dziś zaczynam od nowa wlepiać zdjęcia w dzienniku , zejdzie mi pewnie kilka tygodni bo to wielce nudne i nieciekawe zajęcie(musze zdążyć przed nowym sezonem karpiowym bo mnie szybko tutaj nie znajdziecie...), ale coż,śnieg za oknem, na budowe nie mam co jechać,żona dalej ta sama.......... to będe sobie po mału dłubał, dłubał, dłubał, dłubał, dłubał, dłubał,i ........dłubał.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 No kochani koniec opierdalania się !!!!!:o Dziś nastąpiła odwilż i tylko huragan, tajfun lub dobre brań morskich okoni może mnie zatrzymać przed jutrzejszą wizytą na budowie Dupa już mi nie zmarznie W domu porobione,część zdjęć ponownie wróciła do dziennika, woda w akwarium podmieniona, chamsterowi trociny zmieniłem wiec na budowe!!!!!! Trzeba znikać zanim mi coś żona mądrego do roboty wymyśli PS. Czy to juz uzależnienie od budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Rano pobudka szybki............. i szybkie śniadanie i już byłem w hurtowni po rury kanalizacyjne. Na budowie bez zmian, nic się samo nie zrobiło , nakarmiłem Pluta i zabrałem się za kucie chudziaka i rozplanowanie kanalizy. Mam nadzieje, że sobie poradze Po godzince pojawił się elektryk (objazdowy) i oferował swoje usługi. Elektryka całego domu od A do Z, robocizna 4 tys+materiały 5 tys? Coś chyba za dużo? Potem zabrałem się za dalszą prace i znowu mnie zawołaąła babcia(co sprzedała nam działke)i musiałem jej pomagać przy antenie , I tak wołała mnie daw razy !!!!!!!! zawsze to samo! zawsze jak się tylko pojawimy to ma coś drobnego do naprawy I zawsze mnie to denerwuje.......... Jutro z rana kolejny kurs do hurtowni i po brata( bo go zwerbowałem jutro do pomocy) No i musze jutro zabrać ze sobą aparat!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Trzeba po mału myśleć o wypadzie na ryby!!!!!!!!!!!!http://www.humor4u.info/zdjecia/zdjecia_16_11_07/150/zdjecia_46.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.02.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Tak wyglądało po wczorajszej mojej wizycie. http://img9.imageshack.us/img9/6060/pict0003dny.jpg A dziś zwerbowałem brata do pomocy, po drodze kupiłem kilka rurek. http://img9.imageshack.us/img9/1383/pict0006v.jpg Potem brat wykopał dołek pod główną rure kanalizacyjną http://img9.imageshack.us/img9/6299/pict0012b.jpg Ja zabrałem się za pozostałe lżejsze wykopki. http://img222.imageshack.us/img222/8708/pict0016.jpg No i najważniejsza część kanalizy.......... ...do mojego wielkiego akwarium w salonie http://img4.imageshack.us/img4/3586/pict0015m.jpg Jutro mała przerwa i w piątek można walczyć dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.02.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ale się dziś narobiłem , normalnie jakbym kręgosłupa nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dobra na dziś koniec, już mi się znudziło wklejać "niewidoczne" zdjęcia, ale mysle, że połowe już mam!!!!! Trzeba czekać na kolejne natchnienie. Jutro koniecznie trzeba jechać na budowe! Przecież dawno nie byłem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts