stukpuk 13.03.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam! I zapraszam do lektury i komentownia, złego, dobrego jak i destrukcyjnego Mam nadzieje,że wasze rady uchronią mnie przed błędami (a nie potem musze pisać w dzienniku "nigdy nie kupuj działki po ciemku, hahaaa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 wpisze ci sie w komentarze bo sympatia ciebie darze za budowe trzymam kciuki niech szczesliwe beda Stuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.03.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Frosch - zmieniłaś się jakby Ale nie o tym chciałam..... Stukpuk- ale ty jesteś zakręcony - opisy niezłe A z tym bliźniakiem to był dobry wybór - każdy oddzielnie. Naprawdę, twoja żona miała rację. Powodzenia w budowie i oby przeciwności losu od tej pory omijały ciebie (chociaż ciebie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 14.03.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ten z lewej na zdjęciu to ty? Coś nie przykładasz się do wyciągania tego słupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.03.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 To ja. Nie znasz się na fizyce?! (przyponij sobie przeciąganie liny, Ten pierwszy ciągnie najwięcej!!!!!!!!! Ojciec tylko ściemniał (nie widziałem bo stałem tyłem hehehheee) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 15.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Hey Trzymam kciuki za waszą budowę. Wracajcie z kasiorką i działajcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hej, stuk!! To ja Zdecydowanie zgadzam się ze stukową co do bliźniaka... Wyobrażasz sobie mieszkać z rodzicami W każdym razie życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hey Trzymam kciuki za waszą budowę. Wracajcie z kasiorką i działajcie dalej myslisz , ze wroca z Kasia i beda probowac jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hey Trzymam kciuki za waszą budowę. Wracajcie z kasiorką i działajcie dalej myslisz , ze wroca z Kasia i beda probowac jeszcze ? Jak sie napatoczy jakaś sliczna Kasia to nie wracam. Wyśle tylko żone do polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hey Trzymam kciuki za waszą budowę. Wracajcie z kasiorką i działajcie dalej myslisz , ze wroca z Kasia i beda probowac jeszcze ? Jak sie napatoczy jakaś sliczna Kasia to nie wracam. Wyśle tylko żone do polski. myslalam o corce ..twojej i twojej zony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hey Trzymam kciuki za waszą budowę. Wracajcie z kasiorką i działajcie dalej myslisz , ze wroca z Kasia i beda probowac jeszcze ? Jak sie napatoczy jakaś sliczna Kasia to nie wracam. Wyśle tylko żone do polski. myslalam o corce ..twojej i twojej zony acha!!!!!!!!!!! A już sie ucieszyłem!!!!!!! Kinder dopiero po powrocie, chyba że żonka coś w planach pozmienia bez zgody kierownika budowy i głównego inwestora!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Stuczku , wiem , ze cie nie ma ale...........moze Stukowa tu zaglada i ci przekaze Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.04.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/666.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.04.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Dla Stukpuków - życzenia wielkanocne! http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif I nie stukajcie za bardzo, bo jajka się pobiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.04.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Stuk Wesołych Świąt dla Ciebie i ... żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.04.2007 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam, ślicznie dziękujemy za życzenia Napewno Stukowi przekażę i jestem pewna, że ucieszy go wiadomość, że o nim pamiętacie Jak wrócimy z Holandii w listopadzie, to pewnie pierwsza rzecz którą zrobi mój osobisty mąż będzie wejście na czata, bo już mi się ostatnio żalił przez telefon, żu mu was brakuje No więc trzymajcie się cieplutko Pozdrawiam Stukpukowa PS. Nie omieszkałam się też pochwalić w dzienniku budowy naszym nowym projektem Buźka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2007 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Odświeżymy co nieco komentarze. Serdeczne podziękowania za życzenia wielkanocne, sorki że tak póżno Ale okazało się, że nie ma zbytnio gdzie dorwać się do "interneta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.09.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Odświeżymy co nieco komentarze. Serdeczne podziękowania za życzenia wielkanocne, sorki że tak póżno Ale okazało się, że nie ma zbytnio gdzie dorwać się do "interneta" Wróciłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aleś wyrósł fajnie, że jesteś, na stałe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Odświeżymy co nieco komentarze. Serdeczne podziękowania za życzenia wielkanocne, sorki że tak póżno Ale okazało się, że nie ma zbytnio gdzie dorwać się do "interneta" Wróciłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aleś wyrósł fajnie, że jesteś, na stałe??? A kto powiedział, że nie wrócę?! "U mnie słowo drorzsze pieniędzy" Wyrosłem? Muszę się zmieżyć. Bo wagę narazie omijam. Na dzień dzisiejszy plan jest taki- przezimować i dalej na podbój Holandii!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Czesc Stuk Milo Cie znowu widziec , pewnie czatujesz od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts