stukpuk 21.04.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witaj Stukpuku. Jakie miałeś przekroje i długości krokwi i jętek więźby dachowej. Ja podobnie jak ty chcę zrobić więźbę krokwiowo-jętkową bez słupów na poddaszu i podobnie jak u Ciebie projektant/konstruktor kręcą nosem że się nie da. U mnie rozpiętość między ścianami zewnętrznymi 9,7m podobnie jak u ciebie. Pokryć zamierzam blachodachówką. A jak dwój dach, nadal stoi? Kurcze, dopiero tu dotarłem, ups..... przepraszam. Dach stoi jak najbardziej. Przekroje jak w projekcie, chyba? Jutro postaram się sprawdzić i ci podam! Jak nie, to musisz się przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.04.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Na swaroga, StukPuku zatkało mnie!!!!!! się Ciebie nie mogłam a tutaj taka niespodzianka!!!Gratuluję!!!! I uściski dla Kajtka, świetny chłopak:D:D A co? Nie mogłaś mnie znaleźć? Kajtek jak Kajtek...........podobny do ojca biologicznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.07.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam po długiej nieobecności) i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts