stukpuk 09.11.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Stuczku, pogoda okropna, ale praca i tak wre, nie? Trzymam kciuki cały czas. Nasz skronma ekipa budowlana pogody sie nie boji , Teraz prawie codziennie pada deszczyk i zimno jak cholercia,ale trzeba budować żeby zarobić na swoją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.11.2007 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Witaj Stuk.Gratuluję poczucia humoru w relacjach z placu przedbudowlanego.Z takim podejściem będzie Ci łatwiej przez to przejść.Lubię czytać co tam nowego u Was.Zawsze się uśmieję i łatwiej mi spojrzeć na moje problemy budowlane.Twój dziennik jest superrrrr.Trzymaj tak dalej.Pozdrawiam i trzymam kciuki za Twoją budowę. Problemy są i problemy będą na budowie i po co się stresować A na brak poczucia humoru nigdy nie nażekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Stuku, czy u Ciebie też wiatr chce się siłom i godnościom osobistom o domu wedrzeć???!!! Jak Wy wytrzymujecie w tką pogodę na budowie No, ja wiem, że włąsny budujesz, ale mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 09.11.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Witaj braza - pozdrowienia dla Ciebie ( podziwiam Cię za cierpliwość - na RW i wszystkich.... Stuppuk muszę ci to powiedzieć - ślicznego masz tego kotka ( zapomniałam ci to na początku powiedzieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2007 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Stuku, czy u Ciebie też wiatr chce się siłom i godnościom osobistom o domu wedrzeć???!!! Jak Wy wytrzymujecie w tką pogodę na budowie No, ja wiem, że włąsny budujesz, ale mimo wszystko... Od kilku lat budujemy w Wodnicy pod Ustką i wieje tam niemiłosiernie, zwłaszcza o tej porze. Najważniejsze to dobrze trzymać się rusztowania!!!!!! A na zimno to: koszulka,bluza bluza,bluza,kurtka,szalik i czapeczka "twardym trzeba byś, a nie miętkim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witaj braza - pozdrowienia dla Ciebie ( podziwiam Cię za cierpliwość - na RW i wszystkich.... Stuppuk muszę ci to powiedzieć - ślicznego masz tego kotka ( zapomniałam ci to na początku powiedzieć) Dzięki serdeczne, ale to nie mój kot, mam innego, biało-czarnego Gwidona kleptomana!!!!!!! Gdzieś tam wałęsają się jego fotki w "zwieżakach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 10.11.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Tak tak wiem że innego o innej maści ale też jest śliczny, gdzieś go widziałam ale przyznam się nie wiem gdzie czy na RW czy gdzie ale w chyba rękawie fajnie wyszedł :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 hej mnie ten kot roladę przypomina.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.11.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No popatrz ale ze mnie ślepota, klikam sobie na to fajne zdjęcie a tam podpis ''roladka z...'' czyli skojarzenia mamy podobne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.11.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No popatrz ale ze mnie ślepota, klikam sobie na to fajne zdjęcie a tam podpis ''roladka z...'' czyli skojarzenia mamy podobne.. Dobre.... Muszę większymi literami PISAĆ Skojażenia podobne, bo już myślałem, że mi się wszystko z sexem kojaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Skojażenia podobne, bo już myślałem, że mi się wszystko z sexem kojaży A nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2007 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Skojażenia podobne, bo już myślałem, że mi się wszystko z sexem kojaży A nie Cicho.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Skojażenia podobne, bo już myślałem, że mi się wszystko z sexem kojaży A nie Cicho.................................. Co cicho!!!! Nie będę cicho!!!! No dobra, już się zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2007 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Skojażenia podobne, bo już myślałem, że mi się wszystko z sexem kojaży A nie Cicho.................................. Co cicho!!!! Nie będę cicho!!!! No dobra, już się zamykam Bo się wyda........................ Albo żonka usłyszy i szlaban założy (nie tylko na jedzenie )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Skojażenia podobne, bo już myślałem, że mi się wszystko z sexem kojaży A nie Cicho.................................. Co cicho!!!! Nie będę cicho!!!! No dobra, już się zamykam Bo się wyda........................ Albo żonka usłyszy i szlaban założy (nie tylko na jedzenie )! Z jedzeniem to byś sobie poradził Gorzej z .... noo Znalazłeś komin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kurna, Stuczku, a Ty szukasz komina do przetkania czy komina dla sibie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kurna, Stuczku, a Ty szukasz komina do przetkania czy komina dla sibie? Prawdę mówiąc, to już też się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kurna, Stuczku, a Ty szukasz komina do przetkania czy komina dla sibie? Prawdę mówiąc, to już też się pogubiłam Grunt, że on wie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2007 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dla zainteresowanych szukam komina do przetykania, takiego zwykłego, systemowego w sumie dwóch sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.11.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dzien dobry Stuczku ja tak na sekundkę wpadłam powiedzieć, że faktycznie letkko stuknięty ten dziennik masz Ale za to jak przyjemnie się czyta ... nawet jak niby nie ma o czym i jak są nudy i wogóle... Pozdawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts