braza 19.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Drzwi mnie rozwaliły Mnie też Nooooo!!! I jeszcze ta postawa z wiertarą, w ubranku bojowym Obrazek prosto z Afganistanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 STUKPUK chodzilo mi o babcie od ktorej kupiliscie dzialke. Ups................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2007 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Drzwi mnie rozwaliły Mnie też A kto tu mówił o rozwalaniu!!? Czy chodzi wam o to że ciężko było je pewnie rozwalić?! Macie rację.............bardzo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Drzwi mnie rozwaliły Mnie też Nooooo!!! I jeszcze ta postawa z wiertarą, w ubranku bojowym Obrazek prosto z Afganistanu szregowy stukpuk zawsze na bojowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żadnej misji się nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 21.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 StukPuk, no i jak z tym słupem podtrzymującym konstrukcji dachowej? Co powiedziała Wasza "piękna"? "Piękna" narazie milczy, dam jej kilka dni i zadzwonię i sie popytam. I dzięki za przeliczenie! My podniesiemy o 2 suporki. Te kilka dni to chyba już trzeba zadwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 StukPuk, no i jak z tym słupem podtrzymującym konstrukcji dachowej? Co powiedziała Wasza "piękna"? "Piękna" narazie milczy, dam jej kilka dni i zadzwonię i sie popytam. I dzięki za przeliczenie! My podniesiemy o 2 suporki. Te kilka dni to chyba już trzeba zadwonić? Ano trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Drzwi mnie rozwaliły Mnie też A kto tu mówił o rozwalaniu!!? Czy chodzi wam o to że ciężko było je pewnie rozwalić?! Macie rację.............bardzo ciężko To widać Stuku I słychać. Szczególnie we fragmencie mówiącym o piwku, kawce itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ... ale lenia mamy i nieśpieszymy się zbytnio , ku ogólnemu niezadowoleniu kobiet Nie wiem czemu? A ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Wiedzących znalazło by się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ... ale lenia mamy i nieśpieszymy się zbytnio , ku ogólnemu niezadowoleniu kobiet Nie wiem czemu? A ja wiem e tam, e tam..................... Żonki myślą, że to tak chop siup i bez bałaganu remocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ... ale lenia mamy i nieśpieszymy się zbytnio , ku ogólnemu niezadowoleniu kobiet Nie wiem czemu? A ja wiem e tam, e tam..................... Żonki myślą, że to tak chop siup i bez bałaganu remocik Żonki nie myślą, żonki wiedzą, że tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ... ale lenia mamy i nieśpieszymy się zbytnio , ku ogólnemu niezadowoleniu kobiet Nie wiem czemu? A ja wiem e tam, e tam..................... Żonki myślą, że to tak chop siup i bez bałaganu remocik Żonki nie myślą, żonki wiedzą, że tak można ot i cała prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 22.11.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Na czas budowy wystarczą ci 5 ÷ 6 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja w kwestji formalnej DLACZEGO W DZIENNIKU NIE MA FOTEK ZONKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja w kwestji formalnej DLACZEGO W DZIENNIKU NIE MA FOTEK ZONKI Bożeeeee i jeszcze żona stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja w kwestji formalnej DLACZEGO W DZIENNIKU NIE MA FOTEK ZONKI Bożeeeee i jeszcze żona stuka Jak to nie ma? Jest na kilku Stukowa to iwestor drugiej kategori nie zna sie biedna na budowie to ma ograniczone prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja w kwestji formalnej DLACZEGO W DZIENNIKU NIE MA FOTEK ZONKI Bożeeeee i jeszcze żona stuka chym, chym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja w kwestji formalnej DLACZEGO W DZIENNIKU NIE MA FOTEK ZONKI Bożeeeee i jeszcze żona stuka Jak to nie ma? Jest na kilku Stukowa to iwestor drugiej kategori nie zna sie biedna na budowie to ma ograniczone prawa że co??????????? żadna żona nie jest inwestorem drugiem kategorii odszczekaj to, migusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja w kwestji formalnej DLACZEGO W DZIENNIKU NIE MA FOTEK ZONKI Bożeeeee i jeszcze żona stuka chym, chym? chodzi o rozmach jabka w kwestii kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts