stukpuk 27.11.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja w kwestji formalnej DLACZEGO W DZIENNIKU NIE MA FOTEK ZONKI Bożeeeee i jeszcze żona stuka Jak to nie ma? Jest na kilku Stukowa to iwestor drugiej kategori nie zna sie biedna na budowie to ma ograniczone prawa że co??????????? żadna żona nie jest inwestorem drugiem kategorii odszczekaj to, migusiem Mogę odmiałknąć miauuuuuuuu, miauuuuuuuuu Taki, żarcik budowlany Żonka wie , że tak na nią mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja w kwestji formalnej DLACZEGO W DZIENNIKU NIE MA FOTEK ZONKI Bożeeeee i jeszcze żona stuka Jak to nie ma? Jest na kilku Stukowa to iwestor drugiej kategori nie zna sie biedna na budowie to ma ograniczone prawa że co??????????? żadna żona nie jest inwestorem drugiem kategorii odszczekaj to, migusiem Mogę odmiałknąć miauuuuuuuu, miauuuuuuuuu Taki, żarcik budowlany Żonka wie , że tak na nią mówię. Masz szczęście, że zdążyłeś to odmiauknąć Ja Ci dam "inwestora drugiej kategorii"!!!!! Gdyby nie Twoja Żona to w życiu bys się nie wziął za budowanie własnego domu - jak każdy facet uważasz, że już się w życiu dość narobiłeś w chwilę po zrobieniu 5 oddechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ... Gdyby nie Twoja Żona to w życiu bys się nie wziął za budowanie własnego domu - jak każdy facet uważasz, że już się w życiu dość narobiłeś w chwilę po zrobieniu 5 oddechów Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.11.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Oj stuk, bo jak postukamy to będzie wielkie stuku puku Dobrze,ze odstukałeś to coś wystukał..ja Ci dam drugą kategorię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ... Gdyby nie Twoja Żona to w życiu bys się nie wziął za budowanie własnego domu - jak każdy facet uważasz, że już się w życiu dość narobiłeś w chwilę po zrobieniu 5 oddechów Dobre A kolega to by się nie śmiał i napisał coś w obronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Oj stuk, bo jak postukamy to będzie wielkie stuku puku Dobrze,ze odstukałeś to coś wystukał..ja Ci dam drugą kategorię... żarcik się nie udał Przepraszam wszystkie panie inwestorki Głowę daję, że stukowa mi przebaczyła Jeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Niech Ci będzie , przyjęte przeprosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Oj stuk, bo jak postukamy to będzie wielkie stuku puku Dobrze,ze odstukałeś to coś wystukał..ja Ci dam drugą kategorię... żarcik się nie udał Przepraszam wszystkie panie inwestorki Głowę daję, że stukowa mi przebaczyła Jeszcze raz przepraszam A ja poproszę Panią Stukową, coby osobiście potwierdziła to przebaczenie. I z kwiatami do Żony leć!!!!! Nie ma łatwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Oj stuk, bo jak postukamy to będzie wielkie stuku puku Dobrze,ze odstukałeś to coś wystukał..ja Ci dam drugą kategorię... żarcik się nie udał Przepraszam wszystkie panie inwestorki Głowę daję, że stukowa mi przebaczyła Jeszcze raz przepraszam A ja poproszę Panią Stukową, coby osobiście potwierdziła to przebaczenie. I z kwiatami do Żony leć!!!!! Nie ma łatwo!!!! Przekaże, że ma sie pojawić na forum, czasem zagląda. Ale z tymi kwiatkami to muszę?! Może nowy czajnik elektryczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Przekaże, że ma sie pojawić na forum, czasem zagląda. Ale z tymi kwiatkami to muszę?! Miże nowy czajnik elektryczny? Słuchaj, Ty się prosisz, żeby Cię na listę w Hyde Cegła Park wpisać Kwiaty mają byc i BASTA!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Przekaże, że ma sie pojawić na forum, czasem zagląda. Ale z tymi kwiatkami to muszę?! Miże nowy czajnik elektryczny? Słuchaj, Ty się prosisz, żeby Cię na listę w Hyde Cegła Park wpisać Kwiaty mają byc i BASTA!!!!!!!!! czy chodzi ci o tą liste" co , kogo i za co z liscia bić?!"? A myślałem , że wrogów nie mam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Przekaże, że ma sie pojawić na forum, czasem zagląda. Ale z tymi kwiatkami to muszę?! Miże nowy czajnik elektryczny? Słuchaj, Ty się prosisz, żeby Cię na listę w Hyde Cegła Park wpisać Kwiaty mają byc i BASTA!!!!!!!!! czy chodzi ci o tą liste" co , kogo i za co z liscia bić?!"? A myślałem , że wrogów nie mam na forum. alez Stuk, to w zasadzie z sympatii i dla twojego dobra, tak żebyś zrozumiał, ze mus jest żonkę przeprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kasia bardzo mądrze mówi - nic dodać nic odjąć Szoruj po te kwiaty i spełnij swoje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kasia bardzo mądrze mówi - nic dodać nic odjąć Szoruj po te kwiaty i spełnij swoje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kasia bardzo mądrze mówi - nic dodać nic odjąć Szoruj po te kwiaty i spełnij swoje marzenie Coś taki zdziwiony!!!! Nie wiesz, że jedynym i największym marzeniem mężczyzny jest sprawianie przyjemności swojej żonie dzień po dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Stuku zastanawiam się, po co braliście samochód na te bloczki??? Po przeczytaniu informacji, że przewaliliście 7200kg onych wychodzi mi, że równie łatwo mogliście je wziąć na plecy i przytargać na Waszą budowę! Po co to na benzynę tracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Stuku zastanawiam się, po co braliście samochód na te bloczki??? Po przeczytaniu informacji, że przewaliliście 7200kg onych wychodzi mi, że równie łatwo mogliście je wziąć na plecy i przytargać na Waszą budowę! Po co to na benzynę tracić Znajomy HDS-em szybciej to uczynił!!!!!!!!!1 Ze 4 bloczki to bym przyniósł na piechotę (oczywiście po jednym ) blisko,około 5 km. ale potem bym był do niczego wieczorem, a to przecież dziś andrzejki i jakiś prezent sie trafi wieczorem od stukowej, a ja niezdolny bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Stuczku o mało nie zapomniałam że to dzisiaj 30 listopada!!!!! Wszystkiego ... najładniejszego i najszybszego!!!! http://www.supermotory.pl/bmw/motorcycles/hp2/1a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Stuczku o mało nie zapomniałam że to dzisiaj 30 listopada!!!!! Wszystkiego ... najładniejszego i najszybszego!!!! http://www.supermotory.pl/bmw/motorcycles/hp2/1a.jpg Ja cie kręcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Motory to to, co tygryski lubią najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielki dzięki!!!!!!!!!!!!!! Skąd wiedziałaś? teraz nie zasnę!!!!!!!! A wąłśnie przeglądałęm nowe maszyny na allegro!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 W duszy mi zagrało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts