stukpuk 05.12.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Stuk, to Ty stukasz bez liczenia? niom No, to żebyś nie wystukał za dużo Muszę zostawic coś dla stukowej na wieczór bo chyba sie coś dziś szykuje, bo mam się wykąpać, hehehehheeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Matko, pięcioraczki chyba nastuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2007 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Ale cisza zaległa w tych moich komentarzach Chyba nie muszę tego komentować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Stuk, to Ty stukasz bez liczenia? niom No, to żebyś nie wystukał za dużo Muszę zostawic coś dla stukowej na wieczór bo chyba sie coś dziś szykuje, bo mam się wykąpać, hehehehheeeee Nie próbuj nam wmówić, że kąpiesz tylko wtedy, gdy coś się szykuje Zajrzałam wczoraj na chwilę i już chciałam wrzasnąć, gdy mnie ktoś przegonił Nie wiem kto to, nie znam gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Stuk, to Ty stukasz bez liczenia? niom No, to żebyś nie wystukał za dużo Muszę zostawic coś dla stukowej na wieczór bo chyba sie coś dziś szykuje, bo mam się wykąpać, hehehehheeeee Nie próbuj nam wmówić, że kąpiesz tylko wtedy, gdy coś się szykuje Zajrzałam wczoraj na chwilę i już chciałam wrzasnąć, gdy mnie ktoś przegonił Nie wiem kto to, nie znam gościa Pożartować nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Stuk, to Ty stukasz bez liczenia? niom No, to żebyś nie wystukał za dużo Muszę zostawic coś dla stukowej na wieczór bo chyba sie coś dziś szykuje, bo mam się wykąpać, hehehehheeeee Nie próbuj nam wmówić, że kąpiesz tylko wtedy, gdy coś się szykuje Zajrzałam wczoraj na chwilę i już chciałam wrzasnąć, gdy mnie ktoś przegonił Nie wiem kto to, nie znam gościa Pożartować nie można? Można!!!! Nawet trzeba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Szanowni Państwo StukPuk Dopiero dzisiaj wypatrzyłam, że wczoraj była baaaaardzooooo ważna data i wcale nie chodzi o jakieś zawirowania historyczne!!! Życzę Wam wszystkiego naj...naj...naj... i żeby zawsze, do końca było Wam ze sobą tak dobrze, jak na początku!!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/977.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A tak ma wyglądać nasz kochany Tymek Prawda, że ładny? Może nie za duży? No dobra! Ma małą wadę, troche daleko do toalety Ale wykuje się drzwi do kibelka i po kłopocie http://images33.fotosik.pl/79/7d3ee5371346a1bemed.jpg Muszę się bardzo poważnie zastanowić, czy aby na pewno chcę budować tego swojego "Wdzięczniaka". Udany ten Wasz Tymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2007 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Szanowni Państwo StukPuk Dopiero dzisiaj wypatrzyłam, że wczoraj była baaaaardzooooo ważna data i wcale nie chodzi o jakieś zawirowania historyczne!!! Życzę Wam wszystkiego naj...naj...naj... i żeby zawsze, do końca było Wam ze sobą tak dobrze, jak na początku!!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/977.jpg Kochana Brazo, nie całkiem tak, rocznicę mamy 13 sierpnia, i tak skojażyliśmy że dużo ważnych spraw dla nas dziej sie trzynastego Ale dziękujemy ślicznie za kwiaty Ale miło, że pamiętałaś Schowam je na sierpień!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Jak zwiędną to wyrzuć!!! W sierpniu podaruję Wam jeszcze piekniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Jak zwiędną to wyrzuć!!! W sierpniu podaruję Wam jeszcze piekniejsze Nic sie nie stało Stukowa uwielbia kwiatki i nie da ich wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Stuk to dziala Zobacz, jestem tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Stuk to dziala Zobacz, jestem tu To faktycznie działa............. Kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.12.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No dobra, to się ujawnię, a nie tylko podczytuję Gratuluję coraz bliższego PnB i rozpoczęcia prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No dobra, to się ujawnię, a nie tylko podczytuję Gratuluję coraz bliższego PnB i rozpoczęcia prac Miło mi Żadko ktoś do mnie zagląda. Mam nadzieję, że pod choinke dostaniemy pozwolenie!!!!!!!!!!! teraz tylko pogoda może nas zatrzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Stukuś jestem pełna podziwu za te fundamenty Jakie prościutkie i nie pozarywane Pięknie Wam to wyszło, naprawdę gratulacje. Nie martw się jeśli nie zdążycie zalać. Po świetach też jeszcze bedzie można zalać. Fundamenty nie zając, nie uciekną Jaka kontuzja? Dbaj o siebie bo musisz dom wybudować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Stukuś jestem pełna podziwu za te fundamenty Jakie prościutkie i nie pozarywane Pięknie Wam to wyszło, naprawdę gratulacje. Nie martw się jeśli nie zdążycie zalać. Po świetach też jeszcze bedzie można zalać. Fundamenty nie zając, nie uciekną Jaka kontuzja? Dbaj o siebie bo musisz dom wybudować! Muszę się śpieszyć póki pogoda ładna i śniegu nie ma Nie ma to jak ręczna robota. No i taniej mi wyszło Kontuzja nogi (pamiątka jeszcze ze Szkocji . Po świętach chciałem wystartować z murowaniem fundamentów. Czasu mało bo ruszam na początku stycznia!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Stuku gratuluję wykopów!!!! Ale równiutkie, jak spod linijki!!!! Po co ja się nad ekipą budowlaną zastanawiam (tak na zapas) jak mam tak dokładnego Kolegę No normalnie podziwiam Pana, Panie Stuku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Stuku gratuluję wykopów!!!! Ale równiutkie, jak spod linijki!!!! Po co ja się nad ekipą budowlaną zastanawiam (tak na zapas) jak mam tak dokładnego Kolegę No normalnie podziwiam Pana, Panie Stuku!!! Fachowcy to fachowcy!!!! Skrzynkę wódeczki jak koparką ktoś zrobi tak samo Nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Stuku gratuluję wykopów!!!! Ale równiutkie, jak spod linijki!!!! Po co ja się nad ekipą budowlaną zastanawiam (tak na zapas) jak mam tak dokładnego Kolegę No normalnie podziwiam Pana, Panie Stuku!!! Fachowcy to fachowcy!!!! Skrzynkę wódeczki jak koparką ktoś zrobi tak samo Nie ma szans. Jestem ryzykantka, i owszem, ale tylko wtedy, gdy mam jakąś szasę W tym przypadku nawet nie myślę o dyskutowaniu z Tobą No super wyszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts