stukpuk 30.09.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Czesc Stuk Milo Cie znowu widziec , pewnie czatujesz od rana A po czym widać? Nikt nie zrozumie jak nie dotknie klawiaturki i nie napisze "postka" na RW przez pół roku!! Mi też miło was znowu usłyszeć i zobaczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 A to i ja się przywitam i spieszę donieść, że nie pytając o zgodę sobie poczytałam Wstyd mi bardzo, że tak niekulturalnie sie zachowałam Niniejszym rozpoczynam kibicowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Domagam się linka do Dziennika. Daleko szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Domagam się linka do Dziennika. Daleko szukać. Podpisuję się pod żądaniami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Domagam się linka do Dziennika. Daleko szukać. Podpisuję się pod żądaniami!!!!! Nie ma sprawy! Tylko nie wiem jak to zrobić? Kto pomoże "biednemu"stukowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 masz podpowiedzi na górze strony z komentarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Wielkie dzięki zaraz spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Żona zabespiecza parter (wykupuje prąd za stówkę). To ich zajmie na kilkanascie minut.Zamiast walki kolejne tymczasowe zawieszenia broni?! Co to dzień dziecka dzisiaj?..... Pokazali mi "niby plany" I niby była tam moja "niby" skrzynka i "niby" mają zlikwidować moją nieszczęsną linię napowietrzną. "Niby" na własny koszt?! Nie no, nie wieże! To chyba dzień dziecka! ....... Autko comi, dużo miejsca(sprawdzonego ) Seksu nie stwierdzono(kuzynka pojechała z nami ) Czy ja coś wspominałem o dniu dziecka? Tak niechcący, przez przypadek Każdy ma prawo do błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Se fklej w podpisiw w swoim profilu: Dziennik Stukniętego DomuKomentarze STUKPUKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Musisz zrobić cytat z mojego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Żona zabespiecza parter (wykupuje prąd za stówkę). To ich zajmie na kilkanascie minut.Zamiast walki kolejne tymczasowe zawieszenia broni?! Co to dzień dziecka dzisiaj?..... Pokazali mi "niby plany" I niby była tam moja "niby" skrzynka i "niby" mają zlikwidować moją nieszczęsną linię napowietrzną. "Niby" na własny koszt?! Nie no, nie wieże! To chyba dzień dziecka! ....... Autko comi, dużo miejsca(sprawdzonego ) Seksu nie stwierdzono(kuzynka pojechała z nami ) Czy ja coś wspominałem o dniu dziecka? Tak niechcący, przez przypadek Każdy ma prawo do błędu Niechcący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Musisz zrobić cytat z mojego postu. Żebym to ja wiedział jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Nooo, widzę, że się udało! Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.10.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 W najbliższym czasie zabiorę się za wlepienie jakiegoś "cycatu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Z niecierpliwością czekam na rozwój akcji pt. budowa Fajnie, że wróciliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 W najbliższym czasie zabiorę się za wlepienie jakiegoś "cycatu" Walcz, sierściuchu nasz, walcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.10.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 W najbliższym czasie zabiorę się za wlepienie jakiegoś "cycatu" Walcz, sierściuchu nasz, walcz! Śierściuch zwarty i gotowy!!!!!!!!!! Tylko czekam na wolną chwilkę. Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dzień doberek Sierściuszku Skoro siatka jest, blaszak też to tylko rękawy zakasać i do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.10.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Pogięło wszystkich? ...od sierściuchów się wyzywają i jeszcze się cieszą ... zbereźnicy ... Stukpuk witaj w domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Pogięło wszystkich? ...od sierściuchów się wyzywają i jeszcze się cieszą ... zbereźnicy ... Stukpuk witaj w domu ... To pewnie dla zmyłki, bo Stukpukowa tu zagląda żeby pieszczotliwego "kotku" lub "pluszaczku" nie użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts