braza 26.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Skoro zachowasz tajemnicę to .. okey!! Dobroć jeszcze trochę potrwa .. powiedzmy- do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Skoro zachowasz tajemnicę to .. okey!! Dobroć jeszcze trochę potrwa .. powiedzmy- do odwołania No to z góry dziekuje! Ale podpadziocha ze mnie okrutna to pewnie długo nie potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Skoro zachowasz tajemnicę to .. okey!! Dobroć jeszcze trochę potrwa .. powiedzmy- do odwołania No to z góry dziekuje! Ale podpadziocha ze mnie okrutna to pewnie długo nie potrwa W błogim nastroju jestem, to masz szansę na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Skoro zachowasz tajemnicę to .. okey!! Dobroć jeszcze trochę potrwa .. powiedzmy- do odwołania No to z góry dziekuje! Ale podpadziocha ze mnie okrutna to pewnie długo nie potrwa W błogim nastroju jestem, to masz szansę na dłużej A z jakiego powodu? Prezenty przypasowały? To szykuje mi się wspaniała końcówka roku!!!!!! Widziałaś mojego karpika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Wszystko przypasowało, a poza tym ja w święta zazwyczaj taka bardziej łagodna jestem Karpik ... no,no!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Wszystko przypasowało, a poza tym ja w święta zazwyczaj taka bardziej łagodna jestem Karpik ... no,no!! Mam nadzieję, że za rok następnego wypuszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Wszystko przypasowało, a poza tym ja w święta zazwyczaj taka bardziej łagodna jestem Karpik ... no,no!! Mam nadzieję, że za rok następnego wypuszczę! Fajne to Naprawdę mi się podoba ten zwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Wszystko przypasowało, a poza tym ja w święta zazwyczaj taka bardziej łagodna jestem Karpik ... no,no!! Mam nadzieję, że za rok następnego wypuszczę! Fajne to Naprawdę mi się podoba ten zwyczaj A gdzie skończył twój karpik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 29.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 No i jeszcze nie wróciłeś od Tesciowej, to chyba cię zastepuję, przejmę twój dziennik i klucz do blaszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Wszystko przypasowało, a poza tym ja w święta zazwyczaj taka bardziej łagodna jestem Karpik ... no,no!! Mam nadzieję, że za rok następnego wypuszczę! Fajne to Naprawdę mi się podoba ten zwyczaj A gdzie skończył twój karpik? Z mojej strony karpion nic nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.12.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość,miłość, pomyślność i spełnieniewszystkich marzeń a gdy się one jużspełnia nich dorzuci garść nowychmarzeń, bo tylko one nadają życiu sens!W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil...Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziesz...http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/sylwester/sylwester2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/1_pliki/14.gif Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... zyczy Frosia z Froszem http://img205.imageshack.us/img205/1094/grenouilleduzeqh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Zdrowia Wam nie życzę, bo na Titanicu wszyscy byli zdrowi! Pieniędzy Wam nie życzę, bo na Titanicu wszyscy mieli pieniądze! Życzę Wam szczęścia, bo na Titanicu właśnie szczęścia im brakło!! Szczęśliwego Nowego Roku!! http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/2376.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 No i jeszcze nie wróciłeś od Tesciowej, to chyba cię zastepuję, przejmę twój dziennik i klucz do blaszaka Chyba nie zrozumiałeś żartu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Gdzie Ty się znowu wybierasz??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 30.12.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 No i jeszcze nie wróciłeś od Tesciowej, to chyba cię zastepuję, przejmę twój dziennik i klucz do blaszaka Chyba nie zrozumiałeś żartu? No stało się nieuniknione Muszę jechać do teściowej Jak polegne to zajmijcie się mym dziennikiem Klucze od blaszaka wiszą w przedpokoju. Żartowałeś i ja tez żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Stukuś sporo masz jeszcze do zrobienia przed wyjazdem. Musisz gonić Zbrojenie możecie całkiem sprawnie wykonać. U mnie robili 2 dni jak dobrze pamiętam. Znam te zakupy przed wyjazdami. Widzę co się dzieje jak rodzina wyjeżdża. To pieczenie mięs na wyjazd jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Gdzie Ty się znowu wybierasz??????????? W świat za euraczami na budowe domku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Gdzie Ty się znowu wybierasz??????????? W świat za euraczami na budowe domku!!!!! oż kurde to mam zaległości na długo?? daleko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Stukuś sporo masz jeszcze do zrobienia przed wyjazdem. Musisz gonić Zbrojenie możecie całkiem sprawnie wykonać. U mnie robili 2 dni jak dobrze pamiętam. Znam te zakupy przed wyjazdami. Widzę co się dzieje jak rodzina wyjeżdża. To pieczenie mięs na wyjazd jest najlepsze Spoko! Zbrojenie jest pokręcone (nawet żonka pomagała kręcić)tylko muszę je powrzucać do wykopu i połączyć. Dwa razy się już tak pakowałem, ale zawsze stresik czy zdążymy na czas.?! I tym razem doszła mi budowa Do pieczenia się nie wtrącam bo to działka mamuśki i żonki i podobno się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts