braza 30.03.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Znowu stukam i ... ciszę słyszę Stuku leci na pysk w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 witam w ferworze przygotowan swiateczno-urodzinowyh zapomnialam zyczyc w imieniu Stuka i Stukowej "Wesolych Swiat" , spoznione ale szczere dla wszystkich musze sie z nim skontaktowac , dam wam znac co u niego slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Pozdrów stuka od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 http://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gif http://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gif http://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 12.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Stuk,stuk,stuk i dalej cisza....Ale pozdrawiam mimo to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 No dobra - miał być jakiś znak życia od Stuków i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 15.04.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No Stuki dajcie jakiś znak życia,bo jak nie to..... przestaniemy stuk-pukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja z polecenia Pana Stuka ..... pozdrawia wszystkie kochane mordeczki i usycha z tesknoty za wami cieszy sie z powrotu do zdrowia kasi smuci niepowodzeniem brazy i zyczy szybkiego powrotu do formy mikopiko to by bylo na tyle ...... a na przodzie ......ja tez was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja z polecenia Pana Stuka ..... pozdrawia wszystkie kochane mordeczki i usycha z tesknoty za wami no pacz pani, tyle co o nim myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja z polecenia Pana Stuka ..... pozdrawia wszystkie kochane mordeczki i usycha z tesknoty za wami no pacz pani, tyle co o nim myślałam o mnie to juz nie myslisz ty !!! za kare cie obgadam przed stukiem basiu przesle pozdrowienia od ciebie czekam na liste pozdrawiajacych do 20-ej pogadam sobie z nim ......w lozku a co......badzcie zazdrosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja z polecenia Pana Stuka ..... pozdrawia wszystkie kochane mordeczki i usycha z tesknoty za wami no pacz pani, tyle co o nim myślałam o mnie to juz nie myslisz ty !!! za kare cie obgadam przed stukiem basiu przesle pozdrowienia od ciebie czekam na liste pozdrawiajacych do 20-ej pogadam sobie z nim ......w lozku a co......badzcie zazdrosne idź do swoich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja z polecenia Pana Stuka ..... pozdrawia wszystkie kochane mordeczki i usycha z tesknoty za wami no pacz pani, tyle co o nim myślałam o mnie to juz nie myslisz ty !!! za kare cie obgadam przed stukiem basiu przesle pozdrowienia od ciebie czekam na liste pozdrawiajacych do 20-ej pogadam sobie z nim ......w lozku a co......badzcie zazdrosne idź do swoich komentarzy ty !!! no cho ...!!! chooo...!!! pogadamy na osobnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja z polecenia Pana Stuka ..... pozdrawia wszystkie kochane mordeczki i usycha z tesknoty za wami cieszy sie z powrotu do zdrowia kasi smuci niepowodzeniem brazy i zyczy szybkiego powrotu do formy mikopiko to by bylo na tyle ...... a na przodzie ......ja tez was pozdrawiam a swoją drogą roll: to skund wiesz, że nie jestem w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja z polecenia Pana Stuka ..... pozdrawia wszystkie kochane mordeczki i usycha z tesknoty za wami cieszy sie z powrotu do zdrowia kasi smuci niepowodzeniem brazy i zyczy szybkiego powrotu do formy mikopiko to by bylo na tyle ...... a na przodzie ......ja tez was pozdrawiam a swoją drogą roll: to skund wiesz, że nie jestem w formie no teeen.... hmmmm......teeegooo.... ....... chyba gdzies czytalam o tym zdrowiej szybciutko kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 23.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 A tu dalej cisza Stuki-nie mamy co czytać,a Wasz dziennik był jadnorazowy!!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 A tu dalej cisza Stuki-nie mamy co czytać,a Wasz dziennik był jadnorazowy!!!!!Pozdrawiam Stuki w Holandii są do października chyba!!! Stukam i wyprowadzam dziennik na pierwszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 09.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ale w Holandii mają chyba komputery i internet,a oni milczą i milcza.Mimo to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 12.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Znowu podnoszę na pierwszą stronę!Za tą moją pamięć to chyba tulipanów przywieziecie?Gorzej jak ogarnie mnie skleroza.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Wyprzedziłaś mnie o jedną milisekundę Na tulipany to i ja bym miała ochotę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 12.05.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 To może powinnyśmy jakiegoś gołębia posłać do Stuka z petycją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts