andzik.78 13.05.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Stuk kasę zarabia i pewnie nie ma czasu na pierdoły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 To może powinnyśmy jakiegoś gołębia posłać do Stuka z petycją? A masz takiego??? Bo te moje z miasta to leniwe aż strach!!! Nawet im się przed psem nie chce uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 13.05.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 U mnie na Śląsku jest dużo hodowców gołebi pocztowych,więc jakby się uprzeć coś by się znalazło.Tylko jak ten biedny gołąbek znajdzie Stuków w tej Holandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Pukam I tym samym wyciągam komenty z głębin zapomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 27.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzisiaj ja pukam no i oczywiście pozdrawiam Stuków i wszystkich tu stukających i pukających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 pozdrowie od was stukow , obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 04.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Stuk-puk pozdrawiamy i na pierwszą stronę podciągamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ano przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 a ty skad tutaj ? dostales wolne z okazji wczorajszej wygranej Wiatrakow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 JA wam dam!!!!!!!!!!http://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gifhttp://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 JA wam dam!!!!!!!!!! http://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gif http://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gif hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ano jezdem spowrótem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.06.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ano jezdem spowrótem przyjechałeś mieliście być w październiku czy jesteś jeszcze u miszczów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.06.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Odstukujemy - puk, stuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ano jezdem spowrótem przyjechałeś mieliście być w październiku czy jesteś jeszcze u miszczów ? Żonka została do końca , mnie dopadła awaria mojego osobistego rusztowania (kręgosłupa )i musiałem zjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.06.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ano jezdem spowrótem przyjechałeś mieliście być w październiku czy jesteś jeszcze u miszczów ? Żonka została do końca , mnie dopadła awaria mojego osobistego rusztowania (kręgosłupa )i musiałem zjechać ups to przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ano jezdem spowrótem przyjechałeś mieliście być w październiku czy jesteś jeszcze u miszczów ? Żonka została do końca , mnie dopadła awaria mojego osobistego rusztowania (kręgosłupa )i musiałem zjechać ups to przykro No niestety, zdrowia nie kupisz.Teraz biorę się za leczenie, abym mógł pomagać przy budowie i na coś się przydał tu na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 A tu dalej cisza Stuki-nie mamy co czytać,a Wasz dziennik był jadnorazowy!!!!!Pozdrawiam Nie był jednorazowy!!! Dziś powróciłem i mam dużoooooooooooooo zaległych spraw! Zaczynam od leczenia potem reszta, jak tylko się z grupsza wyrobię powracam do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Cześć Stuku, jak się stukuje w Holandii???? Stuk ze Stukowa stukaja dzielnie kasiorke ...... musze go jednak zakapowac , bo normalnie nie wytrzymam nasz stuczek nie zna nazw i cen sadzonych przez siebie roslinek normalnie katalog mu zakupie p.s. zainteresowani budowa stukow proszeni sa do odczytu w ich dzienniku Ładnie to kapować? Nie mam głowy do nazw kwiatków!!!!!!! Mnie interesowało tylko żeby "zielonym do góry posadzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 witam! wlasnie przeczytalam w dzienniku ze juz budowa zaczeta! super, bede miala sąsiadów! przyzna sie ze ciągle tam zaglądam przez okno i dwa tygodnie temu w sobote widzialam na dzialce czerwonego golfa, a w tą sobote jakies biale auto i za kazdym razem pomyslalam, ze to nasze stuk-puki wrocily! a le to nie oni tylko ktos kto tam zaczyna budowe. Dobre i to.Juz sie nie moge doczekac włascicieli , juz kawa stygnie. wracajcie!!! To kiedy ta kawa? Golfik mojego wujaszka, a biały escorcik to nasz rupieć ogólnobudowlany! I brat z ojcem budowali, i mogłaś im piwko (zimne,podpowiadam ) tak na przełamanie stosunków-międzysąsiedzkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts