Basia1112 14.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witam,witam.Wreszcie będzie co czytać.A ładnie to tak żonkę na zarabianie kasy samą zostawiać? Lecz ten swój kręgosłup i bierz się za budowanie.A co do nazw sadzonek,to mogłeś się dowiedzieć co wsadzałeś tym zielonym do góry. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Postukać przyszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2008 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Postukać przyszłam. ty wez sie stuknij depeesia jeszcze nie spalas'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Nie pyskuj tak, bo nie wkleję zdjęcia Twojego pomnika. Jak będziesz czytać dzienniki, to i w swój zaglądaj, może tam co wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Cieszę się, że wrócileś choć okoliczności tego powrotu mniej miłe są. Zdrowiej szybciutko i nadrabiaj zaległości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Nie pyskuj tak, bo nie wkleję zdjęcia Twojego pomnika. Jak będziesz czytać dzienniki, to i w swój zaglądaj, może tam co wrzucę. nie byc tako , please juz nic nie bede godala nawet do mnie juz nie wchodze bo mi wstyt okrutnie p.s. tobie sie godziny poprzestawialy czy jak ? stuczek dziekuje za buziaki skarbeczku co teraz z naszym Wesolym ? Stukowa sama z nami pojedzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.06.2008 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Nie pyskuj tak, bo nie wkleję zdjęcia Twojego pomnika. Jak będziesz czytać dzienniki, to i w swój zaglądaj, może tam co wrzucę. nie byc tako , please juz nic nie bede godala nawet do mnie juz nie wchodze bo mi wstyt okrutnie p.s. tobie sie godziny poprzestawialy czy jak ? stuczek dziekuje za buziaki skarbeczku co teraz z naszym Wesolym ? Stukowa sama z nami pojedzie ???? Będzie musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Stuczku, witanko Zadbaj o to swoje rusztowanie, co by się cała konstrukcja nie rozsypała Szkoda, że w takich okolicznościach, ale miło Cię znowu czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Stuczek, polatasz po doktorach, zadbasz o siebie, to się naprawisz pomału jakoś, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.06.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Stuczku, witanko Zadbaj o to swoje rusztowanie, co by się cała konstrukcja nie rozsypała Szkoda, że w takich okolicznościach, ale miło Cię znowu czytać Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!! A jak tam twoje prawko? 5 miesięcy mineło to pewnie już dawno śmigasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Stuczku, witanko Zadbaj o to swoje rusztowanie, co by się cała konstrukcja nie rozsypała Szkoda, że w takich okolicznościach, ale miło Cię znowu czytać Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!! A jak tam twoje prawko? 5 miesięcy mineło to pewnie już dawno śmigasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba Cię nie lubię G...o na nartach!!!! To chyba nie dla mnie, ja albo za głupia, albo za mądra na to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.06.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Stuczku, witanko Zadbaj o to swoje rusztowanie, co by się cała konstrukcja nie rozsypała Szkoda, że w takich okolicznościach, ale miło Cię znowu czytać Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!! A jak tam twoje prawko? 5 miesięcy mineło to pewnie już dawno śmigasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba Cię nie lubię G...o na nartach!!!! To chyba nie dla mnie, ja albo za głupia, albo za mądra na to jestem Jeżeli moja żona zdała I dopiero za 4 razem!!!!!!! A z czym masz problemy? Na czym Cię oblewają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Na wszystkim po kolei Nie mam już sił i przestaje mi na tym zależeć, nawet gadać mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.06.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Na wszystkim po kolei Nie mam już sił i przestaje mi na tym zależeć, nawet gadać mi się nie chce Głowa do góry!!!!!!!!!!! Może to cię pocieszy: brat zdał za 10 razem!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 no prosze, proszę , kto tu się zjawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.06.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 no prosze, proszę , kto tu się zjawił Co? Jest ktoś nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 17.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 STUK PUK Jeśli masz komórkę z aparatem to na ty zrób - dobre i to? ja to wszystko zrobiłem komórką Bo aparat jest za ciężki żeby nieść na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 STUK PUK Jeśli masz komórkę z aparatem to na ty zrób - dobre i to? ja to wszystko zrobiłem komórką Bo aparat jest za ciężki żeby nieść na budowę Nie pomyślałem o tym!!!!! A żonki motorolka robi niezłe fotki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.06.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 No w końcu jesteś przykro mi ,że musiałeś zjechać z powodu choroby.Oszczędzaj się. Trzymam kciuki za Cibie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Na wszystkim po kolei Nie mam już sił i przestaje mi na tym zależeć, nawet gadać mi się nie chce Głowa do góry!!!!!!!!!!! Może to cię pocieszy: brat zdał za 10 razem!!!!!!!! Ja nie wiem, czy mnie to pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts