stukpuk 17.06.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Na wszystkim po kolei Nie mam już sił i przestaje mi na tym zależeć, nawet gadać mi się nie chce Głowa do góry!!!!!!!!!!! Może to cię pocieszy: brat zdał za 10 razem!!!!!!!! Ja nie wiem, czy mnie to pociesza Muszę coś wymyślić żeby cię zmotywować!!!!! Jak nie proźbą to Cię groźbą weźmiemy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 no widzę cyferki to Ty masz okiełznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Na wszystkim po kolei Nie mam już sił i przestaje mi na tym zależeć, nawet gadać mi się nie chce Głowa do góry!!!!!!!!!!! Może to cię pocieszy: brat zdał za 10 razem!!!!!!!! Ja nie wiem, czy mnie to pociesza Muszę coś wymyślić żeby cię zmotywować!!!!! Jak nie proźbą to Cię groźbą weźmiemy!!!!!!! Nie kopie się leżącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 17.06.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Braza nie myśl czy zdasz czy nie,tylko jak fajnie ,łatwo będzie sobie gdzies pojechać.To na prawdę może być przyjemne.Ja nie wyobrażam sobie życia bez samochodu,a zdawałam 20 lat temu.Moja siostra zdawała 5 razy-stwierdziłam,że to niemożliwe,żeby nie zdała i za 6 razem poszłam z Nią.Zdała celująco.Może mnie zaprosisz na ten egzamin? Podobno przynoszę szczęście. Głowa do góry. Stuku-puku pozdrawiam i o zdróweczko pytam.Na kręgosłup najlepsze masaże-wiem to z doświadczenia.Dzięki masażom stanęłam na nogi,a chcieli mnie operować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 17.06.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Braza nie myśl czy zdasz czy nie,tylko jak fajnie ,łatwo będzie sobie gdzies pojechać.To na prawdę może być przyjemne.Ja nie wyobrażam sobie życia bez samochodu,a zdawałam 20 lat temu.Moja siostra zdawała 5 razy-stwierdziłam,że to niemożliwe,żeby nie zdała i za 6 razem poszłam z Nią.Zdała celująco.Może mnie zaprosisz na ten egzamin? Podobno przynoszę szczęście. Głowa do góry. Stuku-puku pozdrawiam i o zdróweczko pytam.Na kręgosłup najlepsze masaże-wiem to z doświadczenia.Dzięki masażom stanęłam na nogi,a chcieli mnie operować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.06.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Na wszystkim po kolei Nie mam już sił i przestaje mi na tym zależeć, nawet gadać mi się nie chce Głowa do góry!!!!!!!!!!! Może to cię pocieszy: brat zdał za 10 razem!!!!!!!! Ja nie wiem, czy mnie to pociesza Muszę coś wymyślić żeby cię zmotywować!!!!! Jak nie proźbą to Cię groźbą weźmiemy!!!!!!! Nie kopie się leżącego Ale to właśnie chodzi, żeby "dokopać" , a ty powinnaś być twarda i pokazać nam że dasz radę!!!!!!!! Tak żeby nam udowodnić!!!!!!!! Taki ekstremalna forma motywacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.06.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 no widzę cyferki to Ty masz okiełznane Lubię mieć porządek w papierach i kasa musi się zgadxać, co nie świadczy że jestm dobry z matmy, z maturki był "mierny" (dobrze, że wprowadziłi ten stopień"!!!! hihiiiii Ps: Napewno gdzieś się rąbłem w obliczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Motywacja faktycznie iście ekstremalna Zdam cholera, muszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.06.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Motywacja faktycznie iście ekstremalna Zdam cholera, muszę!!! No..........i nie można było tak odrazu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 taka wielkosc styknie ? http://img186.imageshack.us/img186/8387/deeeee8151ce6500fp7.jpg poza tym .....zazdraszczam ci scianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.06.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 taka wielkosc styknie ? http://img186.imageshack.us/img186/8387/deeeee8151ce6500fp7.jpg poza tym .....zazdraszczam ci scianek Froschka!!!!!!!!! Szybka jesteś!!!Jak to zrobiłaś,mi życia zabraknie, żebym do tego sam doszedł!!! Co fachowiec to fachowiec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 spotkamy sie kiedys osobiscie to ci pokaze a tak serio - zrobilam to w Paint-cie reszte wyslalam ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.06.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 spotkamy sie kiedys osobiscie to ci pokaze a tak serio - zrobilam to w Paint-cie reszte wyslalam ci na priv Dzięki jeszcze raz, ale i tak mi to nic nie mówi. Za głupi jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 spotkamy sie kiedys osobiscie to ci pokaze a tak serio - zrobilam to w Paint-cie reszte wyslalam ci na priv Dzięki jeszcze raz, ale i tak mi to nic nie mówi. Za głupi jestem Ranyy, co za samokrytyka Stuczku, daj spokój, Ty masz już prawo jazdy, czyli taki głupi nie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 19.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Braza.Do roboty-jeżdżenia samochodem-tak cobyśmy za jakiś czas mogli pogratulować.Stukowi obiecaliśmy stuk-puk w dzienniku,za Ciebie tak samo solidnie będziemy trzymać kciuki.Musi się udać.Tylu kibiców jeszcze nikt nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.06.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Braza.Do roboty-jeżdżenia samochodem-tak cobyśmy za jakiś czas mogli pogratulować.Stukowi obiecaliśmy stuk-puk w dzienniku,za Ciebie tak samo solidnie będziemy trzymać kciuki.Musi się udać.Tylu kibiców jeszcze nikt nie miał Nasza reprezentacja odpadła, i nie ma komu kibicować Cała polska teraz kibicuje Brazie, tylko trzeba to nagłośnić bardziej........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Braza.Do roboty-jeżdżenia samochodem-tak cobyśmy za jakiś czas mogli pogratulować.Stukowi obiecaliśmy stuk-puk w dzienniku,za Ciebie tak samo solidnie będziemy trzymać kciuki.Musi się udać.Tylu kibiców jeszcze nikt nie miał Nasza reprezentacja odpadła, i nie ma komu kibicować Cała polska teraz kibicuje Brazie, tylko trzeba to nagłośnić bardziej........... Nagłośnić potężnie, coby do koszalińskiego ZORD-u doszło!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Stuk-Puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 22.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 T może zapodaj im ,ze Ty masz kibiców,że ....A może na tych flagach,które wywieszaliśmy na Euro dopiszemy BRAZA i niech wiszą,a co.A Ty zapisałaś się już na ponowny egzamin?Jak nie to ruszaj tyłek ,bo my Ci nie odpuścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Basia, spoko, wiem, że Forum nie odpuszcza A te flagi to niezła myśl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts