Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

stuku fajnie że wróciłeś :lol: i dbaj o zdrowie :D bez szaleństw na budowie ...................choć pewnie Cię korci :wink:

Pewnie,że korci, ale ledwo łaże i nienadaję się do pracy :cry: :evil: Cały czas pod górkę :cry:

B jak Braza więc należy się zdać i mieć kategorię B

bezsilność jest wkurzająca :-?

Stukuś co Wy tam kurde robiliście? Wykończylibyscie się oboje przy tej robocie :evil: Siedizeć mi w kraju nad Wisłą i spokojnie pracować i budować. Nie w tym roku to rok, dwa później ale w miarę swoich możliwości i to nie tylko finansowych ale zdrowotnych!!!!!! Przecież ten dom ma być dla dwojga młodych ludzi!!!!

Kurde dbajcie o siebie oboje bo przyjade i pooopy spiore! :evil: :roll:

Stukuś co Wy tam kurde robiliście? Wykończylibyscie się oboje przy tej robocie :evil: Siedizeć mi w kraju nad Wisłą i spokojnie pracować i budować. Nie w tym roku to rok, dwa później ale w miarę swoich możliwości i to nie tylko finansowych ale zdrowotnych!!!!!! Przecież ten dom ma być dla dwojga młodych ludzi!!!!

Kurde dbajcie o siebie oboje bo przyjade i pooopy spiore! :evil: :roll:

Robiliśmy to co holendrzy za takie pieniądze, i taką robotę i po tyle godzin, by w rzyciu nie przyszli do pracy :evil: :evil: Na kilka miesięcy to może i dobre, a nie na takie maratony 9miesięczne :-? Żonka ma przyjechać na odpoczynek :D :D :D i porobić badania. I napewno na długo odechciało nam się wszelkich wyjazdów :evil: I budowa nam się przeciągnie bo funduszy zabraknie :cry:

Witam Stuku!! przejrzałem zdjęcia Waszego tymka i przeliczyłem jak wysoko są ściany Waszego tymka i przeliczyłem że macie ułożonych 10 pustaków po 25cm plus 2 cm zaprawy to wyniesie wam 2,70m a do tego odejmujecie na płytę podłogową z 10 cm stropiani plus 6-7 cm szlichty podłogowej plus 1 cm np paneli to razem 17-18 cm podłogi i do tego odejmujemy wysokość ściany 2,70 to od podłogi do sufitu zostanie wam 2,52-2,53 m. mam pytanie, czy wam się wydaję że to bedzie za nisko jak w mieszkanu w bloku? jesli tak i jes,li jest możliwość to podnieście jeszcze z pół pustaka.

Pozdrawiam

Witam Stuku!! przejrzałem zdjęcia Waszego tymka i przeliczyłem jak wysoko są ściany Waszego tymka i przeliczyłem że macie ułożonych 10 pustaków po 25cm plus 2 cm zaprawy to wyniesie wam 2,70m a do tego odejmujecie na płytę podłogową z 10 cm stropiani plus 6-7 cm szlichty podłogowej plus 1 cm np paneli to razem 17-18 cm podłogi i do tego odejmujemy wysokość ściany 2,70 to od podłogi do sufitu zostanie wam 2,52-2,53 m. mam pytanie, czy wam się wydaję że to bedzie za nisko jak w mieszkanu w bloku? jesli tak i jes,li jest możliwość to podnieście jeszcze z pół pustaka.

Pozdrawiam

Zaręczam kolegę, że wszystko jet o.k i przemyślane.

I widocznie tak musi być jeżeli jest tak zrobione. :wink: