stukpuk 23.06.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Basia, spoko, wiem, że Forum nie odpuszcza A te flagi to niezła myśl ... Forum jak mafia! Nie da rady się już wypisać Powiedziałaś A teraz kolej na B Trzymamy kciuki i możemy oflagować ośrodek w Koszalinie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 stuku fajnie że wróciłeś i dbaj o zdrowie bez szaleństw na budowie ...................choć pewnie Cię korci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 B jak Braza Stuk jesteś gienialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.06.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 stuku fajnie że wróciłeś i dbaj o zdrowie bez szaleństw na budowie ...................choć pewnie Cię korci Pewnie,że korci, ale ledwo łaże i nienadaję się do pracy Cały czas pod górkę B jak Braza więc należy się zdać i mieć kategorię B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 stuku fajnie że wróciłeś i dbaj o zdrowie bez szaleństw na budowie ...................choć pewnie Cię korci Pewnie,że korci, ale ledwo łaże i nienadaję się do pracy Cały czas pod górkę B jak Braza więc należy się zdać i mieć kategorię B bezsilność jest wkurzająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.06.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Stukuś kawał domu już stoi Kiedy te płyty kładziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.06.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Stukuś kawał domu już stoi Kiedy te płyty kładziecie? W wytwórni płyt podali na termin na 7lipca,ale dokładnie jeszcze nie wiemy Mam nadzieje, że zdrowie pozwoli mi pomóc przy stropie A nie bezczynnie siedzieć w domu przy komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Jakie bezczynnie Przy komputerze nie da się siedzieć bezczynnie!!!! Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 30.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Stuczku kochany,tylko spokojnie.Żonkę powitaj,przebadaj i troskliwie się nią opiekuj.Może to efekt przepracowania,tęsknoty za Tobą i domem do kupy wzięte.Jakby to było cos poważnego ,to przecież by Jej nie wypuscili-to nie Polska.Będzie dobrze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.07.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Stukuś co Wy tam kurde robiliście? Wykończylibyscie się oboje przy tej robocie Siedizeć mi w kraju nad Wisłą i spokojnie pracować i budować. Nie w tym roku to rok, dwa później ale w miarę swoich możliwości i to nie tylko finansowych ale zdrowotnych!!!!!! Przecież ten dom ma być dla dwojga młodych ludzi!!!! Kurde dbajcie o siebie oboje bo przyjade i pooopy spiore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Stukuś co Wy tam kurde robiliście? Wykończylibyscie się oboje przy tej robocie Siedizeć mi w kraju nad Wisłą i spokojnie pracować i budować. Nie w tym roku to rok, dwa później ale w miarę swoich możliwości i to nie tylko finansowych ale zdrowotnych!!!!!! Przecież ten dom ma być dla dwojga młodych ludzi!!!! Kurde dbajcie o siebie oboje bo przyjade i pooopy spiore! Robiliśmy to co holendrzy za takie pieniądze, i taką robotę i po tyle godzin, by w rzyciu nie przyszli do pracy Na kilka miesięcy to może i dobre, a nie na takie maratony 9miesięczne Żonka ma przyjechać na odpoczynek i porobić badania. I napewno na długo odechciało nam się wszelkich wyjazdów I budowa nam się przeciągnie bo funduszy zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Stuku, spokojnie! Maylandzia ma rację ... może trochę później, ale w zdrowiu i dobrej kondycji! Nie ma się co zabijać!!! I tak kawał chałupy już stoi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Stuku, spokojnie! Maylandzia ma rację ... może trochę później, ale w zdrowiu i dobrej kondycji! Nie ma się co zabijać!!! I tak kawał chałupy już stoi!!! ..........inny spory kawał też stoi.... dziękuję wszystkim za "opiekę duchową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 03.07.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam Stuku!! przejrzałem zdjęcia Waszego tymka i przeliczyłem jak wysoko są ściany Waszego tymka i przeliczyłem że macie ułożonych 10 pustaków po 25cm plus 2 cm zaprawy to wyniesie wam 2,70m a do tego odejmujecie na płytę podłogową z 10 cm stropiani plus 6-7 cm szlichty podłogowej plus 1 cm np paneli to razem 17-18 cm podłogi i do tego odejmujemy wysokość ściany 2,70 to od podłogi do sufitu zostanie wam 2,52-2,53 m. mam pytanie, czy wam się wydaję że to bedzie za nisko jak w mieszkanu w bloku? jesli tak i jes,li jest możliwość to podnieście jeszcze z pół pustaka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.07.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam Stuku!! przejrzałem zdjęcia Waszego tymka i przeliczyłem jak wysoko są ściany Waszego tymka i przeliczyłem że macie ułożonych 10 pustaków po 25cm plus 2 cm zaprawy to wyniesie wam 2,70m a do tego odejmujecie na płytę podłogową z 10 cm stropiani plus 6-7 cm szlichty podłogowej plus 1 cm np paneli to razem 17-18 cm podłogi i do tego odejmujemy wysokość ściany 2,70 to od podłogi do sufitu zostanie wam 2,52-2,53 m. mam pytanie, czy wam się wydaję że to bedzie za nisko jak w mieszkanu w bloku? jesli tak i jes,li jest możliwość to podnieście jeszcze z pół pustaka. Pozdrawiam Zaręczam kolegę, że wszystko jet o.k i przemyślane. I widocznie tak musi być jeżeli jest tak zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Strzałka Życie jest tylko jedno...czasami nie warto zwolnij tempo...zważ na żonkę pozdrawiam serdecznie i niech Cię nie wypuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.07.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Strzałka Życie jest tylko jedno...czasami nie warto zwolnij tempo...zważ na żonkę pozdrawiam serdecznie i niech Cię nie wypuści Chyba faktycznie musze przystopować bo ledwo łaże A z wyrka nie dam się wygonić! Zawsze mogę udać ,że śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 06.07.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Stuku chyba żonka Cię przyległa w tym łóżku,bo się nie odzywasz.Ale należy się Wam i taki odpoczynek.To terapia i psychiczna i fizyczna.Odpoczywajcie jak najdłużej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Pozdróweczka kochane Stuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.07.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Stuku chyba żonka Cię przyległa w tym łóżku,bo się nie odzywasz.Ale należy się Wam i taki odpoczynek.To terapia i psychiczna i fizyczna.Odpoczywajcie jak najdłużej Pozdrawiam. Czasem dostaję krótką przepustkę..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts