Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

stuczek!!!!

co ci jest ???????????? :( :( :(

trzymaj sie !!!!

moze nie jest tak zle jak myslisz :roll:

a moze to i lepiej 8)

zostaniesz biurowym

ciagly kontakt internetowy z nami :roll: 8) :lol: :lol:

Tak zapierdalał..........m w Holandii, że dyski za mną nie nadążły.........i trzeba je wmurować spowrotem. :-? :cry: czyli karierę w budownictwie zakończyłem :evil: I faktycznie czegoś za biurkiem muszę poszukać.

no tak ... coś o Tym wiem ... biurko i ból kręgosłupa ... a najgorzej jak ktoś ma za dużo energii ... można zwariować - 8 godzin przy biurku :roll:

Stukpuku wracaj do zdrowia!!! Będzie Dobrze!!! :D

....oooo stuknęła mi pięćdziesiątka :lol:

Za dużo energii to za mało powiedziane! Chu..........j mnie strzela ,że zostałem uziemiony i nie mogę budować swojego domu :evil: :evil: :cry: Nie przywykłem do siedzenia za biurkiem. wcześniej 12-14 godzin w pracy nie bylo problemem, a teraz........................... :cry: :evil: z domu nie mogę wyjść :evil:

czuję się jak pasożyt. zonka za granicą na dom zarabia, brat i ojciec każdą wolną chwilę spędzają na budowie, a ja gniję w 4 ścianach :evil:

A budowa własnego domu to miała być czysta pzryjemność. Chu....prawda :evil:

• 3 weeks później...

Stukuś tak mi przykro, że dalej chorujesz. Pewnie to jeszcze trochę potrwa? Z kręgosłupem nie ma zartów. :roll:

Jak zrobisz wieźbę i nakryjesz to będzie prawdziwy dom :lol: Zobaczysz, wtedy to dopiero czlowiek chce gonic żeby skończyć. Moze Wam wystarczy na blachę, moze się uda. W końcu Stukowa wraca :wink: :lol: trzymam kciuki za powodzenie tego planu!

Stukuś tak mi przykro, że dalej chorujesz. Pewnie to jeszcze trochę potrwa? Z kręgosłupem nie ma zartów. :roll:

Jak zrobisz wieźbę i nakryjesz to będzie prawdziwy dom :lol: Zobaczysz, wtedy to dopiero czlowiek chce gonic żeby skończyć. Moze Wam wystarczy na blachę, moze się uda. W końcu Stukowa wraca :wink: :lol: trzymam kciuki za powodzenie tego planu!

Mam nadzieję ,że starczy :D kredytu w życiu teraz nie dostaniemy :-? , a kasa żonki już jest dawno "wydana" zanim jeszcze dotarła do polski.

A uziemiony jestem na kilka miesięcy :evil: :evil: :evil:

Teraz mogę tylko czekać na skalpel :cry: :-? :evil:

Stuki biedactwo Ty moje :cry: Jakoś Ci można... ulżyć? :lol:

A żona sie nie dowie? :D

dobić ręcznie można lub podać pawulon :cry: :-? :evil:

DOBIJANIE RĘCZNE nie jest złe :wink: chociaż znam przyjemniejsze zajęcia... :p A pawulonowi mówimy zdecydowane: NIE!!!! Nie lubimy chyba środków zwiotczających?!??!?!?!? :o :D

Stuki biedactwo Ty moje :cry: Jakoś Ci można... ulżyć? :lol:

A żona sie nie dowie? :D

dobić ręcznie można lub podać pawulon :cry: :-? :evil:

DOBIJANIE RĘCZNE nie jest złe :wink: chociaż znam przyjemniejsze zajęcia... :p A pawulonowi mówimy zdecydowane: NIE!!!! Nie lubimy chyba środków zwiotczających?!??!?!?!? :o :D

Mam nadzieję że się nie pomylą :-? Bo skórkę można pewnie nieźle sprzedać, a że przytyłem ostatnio to niezły kawałek by im się trafił :evil: :-?

Jasny gwint, zajrzałem do Twojego dziennika i przeglądając ostatnią stronę natrafiłem na zdjęcie ściany szczytowej. Pomyslałem, że trochę wiotka ta ściana, nie ma żadnego usztywnienia. Patrzę kilka wpisów dalej, o zgrozo, ta sama ściana w gruzach :(

Szczerze współczuję, tyle roboty na nic. Koniecznie zrób pionowe słupy usztywniające zakotwione w wieńcu. Chyba, że między oknami będzie prostopadła ściana, która świetnie usztywni szczyt.

Głowa do góry, dasz radę :)

Cześć STUKU, aż mi się zrobiło nie dobrze jak zobaczyłem Waszego Tymka z rumowiskiem po ścianie szczytowej (za przeproszeniem kur.... mać!) Nie to że człowiek napoci się żeby coś mieć a tu kur .... mać jeszcze ten wiatr cie rozwalił!!

Gdybyś miał z teriva to byś miał dziura a nie sufit!! (wiem że teriva to jakieś cholerne kruchliwe że potem nie można pozwolić dzieciom poskakac po podłodze)

Dobrze że tylko jedna ściana a nie dwie :evil: rozwaliła się i dobrze żeś nie pospieszył się z budowa komina :wink: .

Trzymaj się!! nie poddawaj się!! szkoda że nie mieszkamy obok siebie, na poprawienie humoru stawiałbym całą skrzynkę piwa :wink: