Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

stuk a tej czapeczki na komin to się przypadkiem z blachy nie wycina :roll:

Z blachy to nie widziałem jeszcze? Chyba, że chodzi Ci o te takie różne nakładki na wkłady?

Moża taką czapką zakończyć lub z klinkieruwymurować, moża coś z dachówki wykombinować, jest dużo sposobów żeby zakończyć komin :D

Z blachy to nie widziałem jeszcze? Chyba, że chodzi Ci o te takie różne nakładki na wkłady?

Moża taką czapką zakończyć lub z klinkieruwymurować, moża coś z dachówki wykombinować, jest dużo sposobów żeby zakończyć komin :D

jak się wdrapię na mój dach to Ci fotkę cyknę mojej kominowej czapki :lol:

Dawno mnie nie było,ale wykończeniówka wykańcza czasowo,finansowo,psychicznie :roll: Stuku gratuluję postępu na budowie .Podziwiam Wasze rodzinne zdolności i zaangażowanie w budowę.My ze stanu surowego-tylko zaopatrzenie robiliśmy.Teraz przy wykończeniu działamy też czase sami.Jeszcze raz gratuluję.

jak się wdrapię na mój dach to Ci fotkę cyknę mojej kominowej czapki :lol:

Chętnuie zobaczę, człowiek może się czegoś nowego nauczyć!

A kupno własnego wymażonego motorka (bo mam Jawę 350 TS 8) , ale to nie szczyt marzeń) to i tak nie minie żony :D :D :D

Żona się śmiej ,że tylko brak gotówki trzyma mnie przy życiu bo bym się pewnie dawno zabił na motorze!

Ale jak to kobieta, zawsze widzi wszystko w czarnych barwach :cry: :evil: :lol:

A kotka znowu jest kotna i niedługo będziemy mieli w blaszaku pełno małych sierściuchów :D :D :D

Dawno mnie nie było,ale wykończeniówka wykańcza czasowo,finansowo,psychicznie :roll: Stuku gratuluję postępu na budowie .Podziwiam Wasze rodzinne zdolności i zaangażowanie w budowę.My ze stanu surowego-tylko zaopatrzenie robiliśmy.Teraz przy wykończeniu działamy też czase sami.Jeszcze raz gratuluję.

A gdzie byłaś jak Cie nie było?!!!!! :o :o

opowiadaj migusiem!!!!!!!!!

Stuczku, uśmiałam się po pachy czytając Twoje relacje :D

A za skitranie przed Szanowną Małżonką szmlau to się właśnie tak płaci mój Drogi, więc masz nauczkę na przyszłość ... żadnego kombinowania :D :D

Pozdrawiam i gratuluję postępów :D

(śliczny ten kociak)

Cześć :lol:

Odrazu widzę deskujecie. Czym kryjesz? Blacha czy dachówka? Sami też bedziecie nakrywać czy juz dekarze?

Fajnie dom wyglada :lol:

Nie deskujemy, tylko membranka i łaty :D

A kryjemy blachodachówką.

Sami kryjemy bo jak konstrukcjie zrobimy i obijemy to położenie blachy to już czysta formalność i sama przyjemność :D

PS. A my to co, nie dekarze? :lol: :lol:

Stuczku, uśmiałam się po pachy czytając Twoje relacje :D

A za skitranie przed Szanowną Małżonką szmlau to się właśnie tak płaci mój Drogi, więc masz nauczkę na przyszłość ... żadnego kombinowania :D :D

Pozdrawiam i gratuluję postępów :D

(śliczny ten kociak)

A myślisz,że żona nie chowa kasy przedemną? :o :lol:

Kto tu kombinuje? :roll:

Który kociak? Bo w dzienniku jest ich pełno!