Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Czyli sprawdza się "dla chcącego nic trudnego" ale dla mnie to nie do pojęcia nadal :-?

co jest do nie do pojęcia??

A bo to jest tak, już tłumaczę: oszczędni ludzie oglądają każdą złotówkę z dwóch stron. A ludzie tacy jak my co ciężko tyrali na każde euro :D oglądają każdą złotówkę z trzech stron!!!!!!!!!!!!! Bo ja jeszcze kant każdej złotówki oglądam zanim ja wydam :lol: :lol:

Noooooo Panie Stuku, szacunek za taki kawał dobrej i jakże ekonomicznej roboty!!!!!! Człowieku, kupe szmalu zaoszczędzacie swoimi umiejętnościami!!!!!!

Pozdrowienia dla Rodziny ... gdyby nie Oni podsumowanie wyglądałoby zupełnie inaczej :D

Stuku jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wyliczanki.Tak to można domy budować :D Ja niestety musiałabym za robocizę doliczyć kilka dzisiątek tyś.Za to oszczędzam na wykończeniówce-duuuużo robimy sami :wink: Pozdrawiam serdecznie-szkoda że tak mało czasu mam na czytanie i pisanie na forum :cry:

Witaj!!!!!!! A gdzie to się podziewałaś?!!!! :o :o

Jeśli bym brał ludzi do każdej pierdoły to bym musiał lekką ręką dorzucić conajmniej 40 tys. :o

Teraz tylko muszę tylko zapłacić za inastalacje (bo nie można znać się na wszystkim) ale potem wykończeniówka też do nas należy! Taki deserek już :D

Teraz tylko muszę tylko zapłacić za inastalacje (bo nie można znać się na wszystkim) ale potem wykończeniówka też do nas należy! Taki deserek już

instalację robiłem prawie sam (pierwszy raz) przywiozłem elektryka aby połączył wszystkie przewody w skrzynce (dałem 200zł) wod-kan sam, CO sam :wink:

ps. :wink: mam koszt całości prawie połowę mniejszy :wink: (częściowo wykończone)

browaru też nie liczyłem :wink: :lol: