ostkowna 18.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 witam, zdjęcie dla najwiekszego miłośnika kotów na forum http://foto0.m.onet.pl/_m/025b33f67f4d9bf93073a5987d21e3bc,10,19,0.jpg to nasza Tosia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.09.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ostkowana dzięki!!ślicznego macie futrzaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Oj Stuczku, szkoda kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 19.09.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dlaczego szkoda, to jest naszego kotka kryjówka przed odkurzaczem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.09.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dlaczego szkoda, to jest naszego kotka kryjówka przed odkurzaczem:) Nie zrozumiałaś Braza mówiła o tym kotku co mieszkał u nas w blaszaku i zdechł z nieznanych przyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Stuczku bardzo mi przykro z powodu tego bum ale widzę budowa idzie najprzód a ryba wygląda tak http://www.salamandra.org.pl/przyrodapoznania/zasoby/foto/ryba-03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Stuczku bardzo mi przykro z powodu tego bum ale widzę budowa idzie najprzód a ryba wygląda tak http://www.salamandra.org.pl/przyrodapoznania/zasoby/foto/ryba-03.jpg dzięki! Na bezrybiu i płotka dobra niedługo zacznę poławiać w akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ja tam lubię płoteczki a szczególnie takie nie za duże bo ości nie trzeba wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ja tam lubię płoteczki a szczególnie takie nie za duże bo ości nie trzeba wybierać No to niedługo zaczyna się sezon na płotki w Rowach to napewno płotek nie zabraknie! Najlepsze są samażone i potem włożone do octu z cebulką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 27.09.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam ... Wy na rybki a u nas zimno... choć pogoda ma się zmienić!! Udanych po-łowów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.09.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Co do skrupulatnej kalkulacji nic nie powiem - jestem w szoku!! Mnie wydawało się że jestem drobiazgowy z racji zawodu (jestem ekonomistą i księgowym) ale głupi jakiś chyba byłem Generalnie to tanio wyszło oby tak dalej to za 200 tyś bedziesz miał dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.09.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Czyli sprawdza się "dla chcącego nic trudnego" ale dla mnie to nie do pojęcia nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.09.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Czyli sprawdza się "dla chcącego nic trudnego" ale dla mnie to nie do pojęcia nadal co jest do nie do pojęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.09.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Czyli sprawdza się "dla chcącego nic trudnego" ale dla mnie to nie do pojęcia nadal co jest do nie do pojęcia?? A bo to jest tak, już tłumaczę: oszczędni ludzie oglądają każdą złotówkę z dwóch stron. A ludzie tacy jak my co ciężko tyrali na każde euro oglądają każdą złotówkę z trzech stron!!!!!!!!!!!!! Bo ja jeszcze kant każdej złotówki oglądam zanim ja wydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Noooooo Panie Stuku, szacunek za taki kawał dobrej i jakże ekonomicznej roboty!!!!!! Człowieku, kupe szmalu zaoszczędzacie swoimi umiejętnościami!!!!!! Pozdrowienia dla Rodziny ... gdyby nie Oni podsumowanie wyglądałoby zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 28.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Stuku jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wyliczanki.Tak to można domy budować Ja niestety musiałabym za robocizę doliczyć kilka dzisiątek tyś.Za to oszczędzam na wykończeniówce-duuuużo robimy sami Pozdrawiam serdecznie-szkoda że tak mało czasu mam na czytanie i pisanie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.09.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Stuku jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wyliczanki.Tak to można domy budować Ja niestety musiałabym za robocizę doliczyć kilka dzisiątek tyś.Za to oszczędzam na wykończeniówce-duuuużo robimy sami Pozdrawiam serdecznie-szkoda że tak mało czasu mam na czytanie i pisanie na forum Witaj!!!!!!! A gdzie to się podziewałaś?!!!! Jeśli bym brał ludzi do każdej pierdoły to bym musiał lekką ręką dorzucić conajmniej 40 tys. Teraz tylko muszę tylko zapłacić za inastalacje (bo nie można znać się na wszystkim) ale potem wykończeniówka też do nas należy! Taki deserek już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.09.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Teraz tylko muszę tylko zapłacić za inastalacje (bo nie można znać się na wszystkim) ale potem wykończeniówka też do nas należy! Taki deserek już instalację robiłem prawie sam (pierwszy raz) przywiozłem elektryka aby połączył wszystkie przewody w skrzynce (dałem 200zł) wod-kan sam, CO sam ps. mam koszt całości prawie połowę mniejszy (częściowo wykończone) browaru też nie liczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 To jak Wy tacy mądrzy jesteście Stuku i An-Budzie, to ja już wiem, kto mi dom postawi, jak już zacznę .... Stuku, ja to ciągle Was podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.09.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 To jak Wy tacy mądrzy jesteście Stuku i An-Budzie, to ja już wiem, kto mi dom postawi, jak już zacznę .... Stuku, ja to ciągle Was podglądam Drogo nie weźmiemy............. Solidność niemiecka, a ceny za robociznę z warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts