stukpuk 22.01.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dziękuje za życzenia! Wam tylko sex w głowie........... Malka, dziś dokładnie zmierzyłem ściane kolankową=76 cm.+murłata 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Stuczku, żyj nam STO LAT!!!!!! Byle w zdrowiu http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_5303_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dziękuje za życzenia! Wam tylko sex w głowie........... Malka, dziś dokładnie zmierzyłem ściane kolankową=76 cm.+murłata 10 cm. Dzięki Stuku, kurna tak myslałam, że z 8 dych , czyli numer z daszkiem mi nie wyjdzie, bo mam za wysoko... chciałam sobie zgapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 aaaaaaaaa no i sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wam tylko sex w głowie........... świętoszek się odezwał http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_chytry.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.01.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wam tylko sex w głowie........... świętoszek się odezwał http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_chytry.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.01.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 nie no ....futrzak rewelka sama bym chciała takie futro do kochania .... ale małż sie uparł i powiedział że moge se w garażu złapac i oswoić a poza tym każdego gryzonia którego zniose do domu da do zabawy Luśce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.01.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 nie no ....futrzak rewelka sama bym chciała takie futro do kochania .... ale małż sie uparł i powiedział że moge se w garażu złapac i oswoić a poza tym każdego gryzonia którego zniose do domu da do zabawy Luśce Odrazu nam podpasował Ma takie złośliwe oczka.... Musze tylko jakoś Gwidona odseparować, zanim się nie przyzwyczai. Ja chciałem kupić szczura (nic straconego........ jest jeszcze kilka wolnych akwariów )a żona myszke, a kupiliśmy................chomiczka PS.Żona krzyczy na mnie jak chodze sam do zoologicznego bo zawsze jakiegoś zwierzaka przyniose............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 ludzie którzy kochają zwierzaki sa dobrymi ludźmi ...niech nie krzyczy ja za młodości czasów zawsze miałam szczurka ... zawsze była to Zuzia .... ze 4 się przewinęły - ale wszystkie dożyły starości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.01.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 ludzie którzy kochają zwierzaki sa dobrymi ludźmi ...niech nie krzyczy ja za młodości czasów zawsze miałam szczurka ... zawsze była to Zuzia .... ze 4 się przewinęły - ale wszystkie dożyły starości Masz racje Ja uwielbiam szczury, są cholernie inteligentne. (po właścicielu chyba.... ) U mnie Zuzie to zawsze myszki były. Trzeba po mału odbudowywać swoje domowe zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Niech mu zostanie Chemster ... świetny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 z takich małych futrzaków to ja tylko chomiczki myszki same przyłażą trzy rude koty a w domu myszy... nocne bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chamster narazie tylko śpi i spi i śpi i tylko po jedzonko wyłazi Trzeba go jakoś rozruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chamster narazie tylko śpi i spi i śpi i tylko po jedzonko wyłazi Trzeba go jakoś rozruszać prądem go, prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chamster narazie tylko śpi i spi i śpi i tylko po jedzonko wyłazi Trzeba go jakoś rozruszać prądem go, prądem tak jak bałwana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chamster narazie tylko śpi i spi i śpi i tylko po jedzonko wyłazi Trzeba go jakoś rozruszać prądem go, prądem Kupie mu kułko do biegania!!! Albo załatwie mu osobistego trenera...........kota Gwidona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chamster narazie tylko śpi i spi i śpi i tylko po jedzonko wyłazi Trzeba go jakoś rozruszać prądem go, prądem Kupie mu kułko do biegania!!! Albo załatwie mu osobistego trenera...........kota Gwidona , ostatnio widzialam jak do takiego chomikowego kołowrotka podłączono jakies kable i inną elektrykę,i jak ten zwierzak popierdzielał w środku, to wytwarzał prąd wystarczający do swiecenia 40 W żarówki Jakby tak stado chomików ?? hmmmmm może by dało radę kompa zasilić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 widzę że w tym wątku nikczemnie chce się wykorzystać chomiki do gratisowego siedzenia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chamster narazie tylko śpi i spi i śpi i tylko po jedzonko wyłazi Trzeba go jakoś rozruszać prądem go, prądem Kupie mu kułko do biegania!!! Albo załatwie mu osobistego trenera...........kota Gwidona , ostatnio widzialam jak do takiego chomikowego kołowrotka podłączono jakies kable i inną elektrykę,i jak ten zwierzak popierdzielał w środku, to wytwarzał prąd wystarczający do swiecenia 40 W żarówki Jakby tak stado chomików ?? hmmmmm może by dało radę kompa zasilić? Też to widziałem Ciekawe ile potrzeba chomików do zakręcenia betoniarką 150-tką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 widzę że w tym wątku nikczemnie chce się wykorzystać chomiki do gratisowego siedzenia na forum Aniu, a może by tak zamiast tych biednych chomików, tak Twój rowerek wykorzystać , tak machasz nóżkami na avatarze, może jakieś dynamko czy cóś i kompik za darmochę śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts