Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

jasssne....prądem ....małego futrzaczka...sadyści :oops: :evil: :lol:

kółko to dla chomika rzecz bardzo przydatna ....jak kupie klatke to kółko też mu kupie- ale podłączać do żarówki nie będę :lol:

a swoją drogą .... chomik popierdziela jak porąbany na tym kólku i się cieszy ...a kupiłam kiedyś takie kółko szczurkowi ... powąchała , popatrzyła z pogardą , potem popatrzyła na mnie z wyrazem oczu " czy ja, kobieto wygladam na debila?" ...i pogardziła normalnie :lol:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jasssne....prądem ....małego futrzaczka...sadyści :oops: :evil: :lol:

kółko to dla chomika rzecz bardzo przydatna ....jak kupie klatke to kółko też mu kupie- ale podłączać do żarówki nie będę :lol:

a swoją drogą .... chomik popierdziela jak porąbany na tym kólku i się cieszy ...a kupiłam kiedyś takie kółko szczurkowi ... powąchała , popatrzyła z pogardą , potem popatrzyła na mnie z wyrazem oczu " czy ja, kobiero wygladam na debila?" ...i pogardziła normalnie :lol:

U mnie to samo było, chomiki śmigały jak pogibane :lol: , ale szczury olewały taką rozrywke!

Swojemu też musze kupic to kóło! Będzie dbał o forma jak jego pan :wink: :roll:

Swojemu też musze kupic to kóło! Będzie dbał o forma jak jego pan :wink: :roll:

Styku, biegasz w kółku - nic się wcześniej nie chwaliłeś :o

i gdzie się takie kółko dla ludzia kupuje, też bym podbała o formę. :oops: